1/9 anonim válasza:
Nem.
Amúgy pontosan mi is érdekel a VGA-ról?
2/9 A kérdező kommentje:
A hűtés, mert tudom milyen a HD7950...
2012. febr. 14. 14:49
3/9 anonim válasza:
Miért is lenne rá kevés?
A Sapphire az évek során nem játszott olyat hogy egy kártyára nem megfelelő hűtőt adjon ki, sőt nem is nagyon találsz olyan VGA gyártót aki ilyet cselekedett, és sehol nem hallottam még ilyen panaszról a HD7950 esetén.
Amúgy ha van rá kereted veheted a nagyobbik testvérét, az már egy komolyabb hűtőt, és némi gyári tuningot is kapott.
5/9 A kérdező kommentje:
Jó lesz ez is akkor... Ebben is van elég erő! :)
2012. febr. 14. 15:03
6/9 anonim válasza:
Valószínűleg a GYK-n fogsz olyan választ kapni (érvekkel!), hogy egy világcég pár tucat mérnöke rosszul számolta ki az eszköz hűtési igényét. :-P
7/9 anonim válasza:
Jó lesz e? Szerintem jóval több mint ami egy átlag embernek kell, én várnék inkább a HD7870/HD7850-re, de nem tudom mik az igényeid.
8/9 anonim válasza:
Mac8
PH!-n se volt róla semmi rossz.
9/9 anonim válasza:
És máshol se, de ott van a sapphire hivatalos fóruma, ha gond lenne ott valaki csak megemlítené, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!