Hogyan tudom megtudni 100%-osra, hogy a proceszorommal vagy a vinyómmal van gond?
5-7 percig tölt be Windows (64 bites Windows 7), akadozik a zene, sokat gondolkozik a semmiért üresjáratban is sőt még néha magától is újraindul üresjáratban ha bekaocsolab hagyom... Fórumon is kérdezgettek, semmi építő jellegűt tanácsot sajnos nem tudtam szerezni.
HD Sentinel és a Crystal Disk is az "átmeneti szektorok"-ra tesz egy felkiáltójelet és veszélyesnek jelzi a vinyót. Processzort is teszteltem már, de arra semmit sem rreagált 1 program se, viszont néhol "nyikorog" és "sercegő" hangot ad ki (jobban nem tudtam leírni), ja és 40 fokos max üresjáratban nem megy fel a kihasználtséga se 100%-ra.
Szerintetek?
Hogy tiszta legyen: nem emlegettük, hogy rossz a táp, hanem valószínűsítettük igen komolyan.
Méghozzá azért, mert alapunk van feltételezni, hogy tényleg rossz a leírásaidból. A labilis működés mellett a másik tanúbizonysága, hogy már tönkretette a winyódat is. Nem azt a winyót, amelyik még jó, hanem azt amelyik elromlott. (Nem látunk a gépedbe.)
És ha nem cseréled ki a tápot, vagy egy szakemberrel nem méreted ki, ezzel kizárva ezt a lehetőséget, akkor a többi alkatrészt is el fogja szép egymásutánjában rontani. A RAM-ok következnek, és az alaplap.
Nem értem az értetlenkedést a LED-ek villogásáról, annak semmi köze a gép valós működéséhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!