Ez a terv ilyen formában szerintetek megvalósítható?
Üdv!
Először is nem tudom jó topicba írok e, nem tudom már eldönteni, mert sok a hardver is a témában, szóval remélem helytálló.
Van egy olyan tervem, hogy hasonló jó gitáros videókat csinálok, mint youtube-on egy csomó ember akinek tök élvezhető coverjei vannak.
Mivel az elég fapados megoldás, hogy a kamera jobb oldalára az erősítőt rakom, a bal oldalára meg a hangfalamat amiről a háttérzenét szolgáltatom, ezért arra gondoltam, hogy rákötöm a gitárt a gépre, ott felveszem és az már sokkal jobb minőségű hang lesz, aztán persze mindenféle szerkesztővel összekombinálom a hangsávokat egy rendes számmá.
Eddig oké, de nem tudom, hogy jó e ahogy ezt kivitelezni terveztem. Úgy akarom csinálni, hogy veszek egy 3,5-ös jack kábelt, aminek mind a két vége ugyan olyan ( olyan mint ez ) egyik végét a gépbe, másokra pedig vennék egy átalakítót ( ami pedig ilyen lenne ) és ezt be az erősítő hátuljába, erősítő elejébe pedig értelemszerűen a gitáromat. A probléma ott kezdődik, hogy integrált alaplapi hangkártyám van, tehát ugye ez kevésbé alkalmas ilyen műveletekre. Nem tudom, hogy ez okoz e gondot a felvételnél, mert amit játszok, azt tulajdonképpen hallanám az erősítőn, a gépnek csak fel kell vennie egy program segítségével. Nem tudom érthető e amit mondok. Ha ezekre választ kapok, az már teljesen jó, főleg ha pozitív válaszokat, mert utána csak el kell kezdenem felvenni és megszerkeszteni a videókat
Üdv :)
neked keverő kell ha az erősítőt rákötöd a hangkártya bemenetre elszállhat a hangkártyád
ha még se szállna el akkor annyira torz lenne hogy akármit csinálná vele nem lenne jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!