Mi az a minimális konfig amivel tudok HD videókat nézni?
de ha kevés pénzed van, akkor egy használt géppel is megteszi
mondjuk ez: [link]
veszel bele még memóriát 6k a két giga
veszel bele egy videokártyát kb 10k
ez összesen kb 50 ezer huf
Azért a netbook nem hiszem, hogy 1080p-ben rendereli ki a HD videót.
Pontos válasz nincs erre a kérdésre.
Az rászánható összeget, pedig azért kérdezgeti mindenki, mert akkor lehet balanceolgatni, hogy ebből egy picit kevesebb abból egy picit több...
Első vagyok: azért nem kéne leugatni, mert meg mertem kérdezni mennyit szánnál rá. De hogy kielégített választ is adjak, összeraktam egyet: [link]
Netezésre, filmezésre tökéletes, de ha sok neked az ára, arról nem tehetek, mivel árat nem mondtál:)
Kedves Pj0tr!
Az AMD C-50-nel szerelt netbook lazan viszi az 1080p-s hd videokat, mivel a benne levo Radeon HD 6250 tamogatja a hardveres gyorsitast. De ha nekem nem hiszel, nezz a youtubon teszteket rola.
Első válaszoló! Nem ugattalak le, szerintem normális hangnemben válaszoltam, még mosolygó szmájlit is raktam oda! :D
Később csak azért rágtam be, mert egyből le "gyökerezett" a következő válaszoló. De ebbe ne menjünk bele inkább...
Egy ilyennel jobban jarsz szerintem. Az APU-ban levo GPU boven hozza a HD 6450 teljesitmenyet, a proci viszont 4magos es sokkal jobb mint a Pentium, plusz ez kb 10.000-rel olcsobban jon ki. Meg a mai jatekok is futni fognak rajta alap boven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!