A teljes merevlemez formázása 64 bites win 7-en, hogyan?
Figyelt kérdés
Nemrég véletlenül újratelepítettem a windowst, de sajnos a D meghajtóra raktam, így már van egy windows a C és a D meghajtón is. Emellett sok szemét is van a gépemen, ezért leformáznám a merevlemezt, de ezt nem engedi ugyanis mindegyiken van egy oprendszer. Mivel tudnám csontra leformázni az egészet?2012. febr. 2. 16:39
11/13 anonim válasza:
elméletileg kell lennie egy c: és D: meghajtónak de ha törlöd az összeset akkor létrehozhatsz 2 újat aminek beállíthatod a méretét szerintem az a legcélszerűbb ha a C:-t amire a rendszert rakod kisebbre állítod pl ha 1Tb-os vinyó akkor 300Gb-ra kb a többit meghagyod a D: nek és formázod majd a c:re fölrakod a rendszert
így a cuccaidat a D:re teszed akkor nem kell bajlódnod vele a gép újratelepítésekor
12/13 anonim válasza:
Én Win telepítővel formázzok és bevállik.
13/13 anonim válasza:
Hogyan lehet véletlenül újra tenni a Wint??? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!