Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A teljes merevlemez formázása...

A teljes merevlemez formázása 64 bites win 7-en, hogyan?

Figyelt kérdés
Nemrég véletlenül újratelepítettem a windowst, de sajnos a D meghajtóra raktam, így már van egy windows a C és a D meghajtón is. Emellett sok szemét is van a gépemen, ezért leformáznám a merevlemezt, de ezt nem engedi ugyanis mindegyiken van egy oprendszer. Mivel tudnám csontra leformázni az egészet?
2012. febr. 2. 16:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
GParted Live CD-vel. Eleve azzal kellett volna.
2012. febr. 2. 16:44
 2/13 anonim ***** válasza:
újraindítod a gépet bebootolod win 7 lemezről és formázod mind a 2-t és kiválasztod hogy c: re telepítse
2012. febr. 2. 16:46
 3/13 anonim ***** válasza:
Így van, windows telepítő tud formázni, van neki particionáló programja.
2012. febr. 2. 16:47
 4/13 anonim ***** válasza:
A windows telepítő felesleges system reserved partíciót csinál. Nem érdemes tökölni vele. És persze azt se tudod vele szabályozni, hogy primary vagy secondary partíciót csinálsz, melyik legyen a boot partíció és hasonlovak.
2012. febr. 2. 16:49
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem mindez teljesen mindegy énis win 7-el szoktam formázni a HDD-t és semmi gond nincs vele
2012. febr. 2. 16:51
 6/13 A kérdező kommentje:
Próbáltam win 7 cd-vel, de nem engedélyezi.
2012. febr. 2. 16:53
 7/13 anonim ***** válasza:
???
2012. febr. 2. 16:55
 8/13 anonim ***** válasza:
nem a frissítésre mentél véletlenül?
2012. febr. 2. 16:56
 9/13 A kérdező kommentje:
Nemnem, ez már a 3 újratelepítésem lett volna. Mikor rámentem hogy a c-re telepítse azt írta nincs elég terület, de nem hozta fel a formázás lehetőségét. Utána felajánlotta hogy szabadítsak fel lemezterületet úgy hogy visszaállítom egy korábbi mentésre.. a gond ott van hogy nincs korábbi mentés.
2012. febr. 2. 16:58
 10/13 anonim ***** válasza:

szóval biosban beállítottad hogy DVD-ről bootoljon elindítottad a telepítőt

és mikor partíciót tudsz választani valszleg 3 meghajtót látsz magad előtt az egyik 100Mb-os belőle azzal ne foglalkozz hanem kattints az alatta lévőre

és arra tedd a rendszert

2012. febr. 2. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!