Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » VGA sütés? Hogy lehet ez? Lehet?

VGA sütés? Hogy lehet ez? Lehet?

Figyelt kérdés

Van egy Inno 3D Nvidia GeForce FX5200 128mb-os videókártyám!!

Problem!:színes csíkok meg kockák vannak a képernyőn van amikor nem is boot-ol be..:) kisüthetem?7 perc?

2012. jan. 30. 14:56
 1/7 anonim ***** válasza:
51%

Mikor értik meg már végre az emberek, hogy a Geforce 400 és 5000 sorozat gyárilag el van cseszve?

Ilyeneket nem sütnek, hanem kiveszik a gépből, és kettétörik.

2012. jan. 30. 14:58
 2/7 A kérdező kommentje:

Válasz..ember.kösz..:@@

Azért videókártya mert az.!!!

és van rajta pixel&vertex shader 2.0 nagyon jó!! mert megy rajta a CAll of Duty mw 2 azaz a 6..:) ennyi és ha tudsz rendes választ adni akkor várom..:)

2012. jan. 30. 15:02
 3/7 anonim ***** válasza:

süssed...

néztem róla videókat...van akinek még 5 hónapig tökéletes volt a sütés után...

nemtudom ki lehetett az aki kitalálta ezt amugy? XD

2012. jan. 30. 15:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez a VGA valóban Pixel Shader 2.0-val rendelkezik, de az MW2-höz tudtommal minimum Pixel Shader 3.0 kell.
2012. jan. 30. 15:19
 5/7 anonim ***** válasza:

"és van rajta pixel&vertex shader 2.0 nagyon jó!!"

Szemét leszek: Tudod egyáltalán mit jelentenek? ÉS azt hogy a kártya olyan gyenge hogy normálisan ki se használja.

Amúgy Logout blogon van róla cikk hogy kell. Néhányat én is linkelek:

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. jan. 30. 16:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Mivel ez a kártya már szinte értéktelen, meg lehet próbálni, ha nem jön össze sem vesztesz vele. Szedj le róla minden műanyagot, hűtést, mindent amit csak lehet, és úgy süsd.

Viszont ezzel nem lehet véglegesen megjavítani, ez csak ad neki egy kis plusz időt, de előbb utóbb megint szar lesz.

Annyi áll az egész mögött, hogy kezdenek elengedni a chipek forrasztásai, vagy kis hajszálrepedések lehetnek a nyákon vagy hasonló, amiket te észre sem veszel, és sütéskor a megolvadt forrasztások kicsit helyrejönnek, a repedések betömődnek.

2012. jan. 30. 17:15
 7/7 anonim ***** válasza:
fölöslegesen írtad ki ezt a kérdést,már írtam tegnap v tegnapelőtt h süsd ki semmit nem veszítesz vele...
2012. jan. 30. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!