Mennyit veszít a súlyából az étel főzés illetve sütés után? Hány százalékot, vagy ilyesmi?
Figyelt kérdés
pl a hús,zöldség,gyümölcs...2012. jan. 29. 19:02
2/6 anonim válasza:
Attól függ, hogyan készíted el, de a legtöbb étel inkább felszed, mint veszít a súlyából.
3/6 anonim válasza:
Na, ez a hústól is függ. Ha sok vizet nyomnak bele, akkor sokat.
4/6 anonim válasza:
Mérd le...
Nagyon sok mindentől függ.
5/6 anonim válasza:
Ami felvesz súlyt, az a rizs, meg a tészták...
A többinek igen komoly sülési vesztesége lehet. Húsoknál akár 30% fölött is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!