NSBandita kérdése:
Lassítja a 32 bites win7 a gépem?
Figyelt kérdés
Most láttam meg hogy az acer aspire 5535 laptopomon eredetileg win vista 64 bit volt és mikor én használtan vettem win7 32bit volt rajta.Gyakran felpörög ha nyagyobb program pl játék megy rajta vagy az itunes.Lehet ez az oka?2012. jan. 30. 08:37
21/21 anonim válasza:
Drivereket meg lehet találni. Sokszor hiába nincs a gyártó oldalán, majd lesz máshol. Win7-re általában felmegy a Vista-s driver, sőt, nekem az XP-s Realtek AC'97 Driverje felment a Win7-re (nehezen) és működött is. Fordított esetben már nem menne, de kicsi az esély hogy nem lelne XP-s drivert a hardwerekhez. Először is meg kell keresni a neten a szükséges drivereket, sőt egyéb esetben nem is ajánlott régi drivert tenni egy új rendszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!