Melinda0823 kérdése:
Tegnap 256 ATI X1650-t cseréltem, nVIDIA GForce 6200 (512) (AGP). Új kártya, a lemezről feltettem mindent. A CODMWa3 miatt volt csere. Most akad az egész. Amivel a gyerek játszik (SPORE) már az is akad. Directx9. 0c van. Kockás minden. Mi a gond?
Figyelt kérdés
2012. jan. 27. 18:46
11/27 anonim válasza:
Mondom még1x, át lettél verve, egy régebbi és gyengébb kártyát vetetett vele. Egyébként simán elindult volna vele az MW3, 1024x768-ban minimumon még játszható is lett volna, ha van elég ram meg egy viszonylag erős proci mellé.
12/27 anonim válasza:
13EZRET? Normális vagy? Annyiért ittvan az egyik leggyorsabb AGP-s kártya, [link] , az a szar kb 4ezret ér, felejtsd el az az emberkét.
13/27 anonim válasza:
KI NE FIZESS EZÉRT 13EZRET! Nagyon át lették b*szva.Azonnal cseréld vissza szerintem, a régebbi kártyád erősebb is. Igen az a 3850 jó választás lenne:)
14/27 anonim válasza:
Szerintem gyorsan vidd vissza, nagyon átvert nem kicsit amugy ilyen infósoknak ne hidj már fele azt se tudja mit beszél mint pl: aki adta a kártyát..
15/27 anonim válasza:
"Hát infos mondta"
Akkor elárulom(ahogy már sokszor tettem) attól hogy infós az nem jelenti azt hogy ért is hozzá. Amúgy meg az is benne van hogy ő tudta csak át akart verni. No mindegy halgass a többiekre és meg ne vedd.
16/27 A kérdező kommentje:
köszi, nem fizetem ki. Hétfőn visszaviszem. Próbáltam MW3-at, akárhogy állítottam, nem fut, nagyon gáz a kép. Még 800x600-on is... Úgyhogy másik kártya lesz. Ha xp, 64 bites, akkor a kártyának is annak kell lenni?
2012. jan. 28. 16:47
17/27 A kérdező kommentje:
A proci nem a legjobb (P4 3.0) meg 2GB Ram van, lehet ezért sem futott...
2012. jan. 28. 16:49
18/27 anonim válasza:
Az MW3 nekem p4 procival, min grafon, 1024x768-ban futott 40 fps-el kb. Szóval ha mellette egy jobb vga-akkor tudsz vele játszani de persze min grafon.
19/27 A kérdező kommentje:
Ha szerzek egy radeon hd 3650-et akkor is min. grafikán fog csak menni?
2012. jan. 28. 17:07
20/27 anonim válasza:
Igen, azzal már egész jól eltudnál vele játszani. De ismétlem: csodát tőle ne várj, minimumon fogsz tudni vele játszani, azon ne izgulj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!