GTX 560TI-rol mi a velemenyetek?
Az MSI jó gyártó. A mennyibe lenne?
vegyél inkább egy 6870-est...
az a 10%os hátrány nem igen érzékelhető...ami megakad a 6870esen , az megakad az 560ason is..
de kb egy 20assal olcsóbban megkapod...
és nincs vele tdr b@sz@kodás...
amugy mindegy hogy melyik gyártótól veszed, mert a TDR az kifejezetten nV betegség....
és az nV még nem lépett ez ügyben..
(kivéve azt a feszmoduláló MANUÁLIS progit amivel kitörölheti a s.ggét mindenki)
"amugy mindegy hogy melyik gyártótól veszed, mert a TDR az kifejezetten nV betegség...."
És szerinted én miért kérdeztem rá a gyártóra? Elárulom nem a TDR miatt, hanem azért mivel kérdezte hogy megbízható-e? Na itt számít a gyártó.
Am abban egyet értek hogy a HD6870 jobban megérné, de meg is kérdeztem hogy mennyiért tudná beszerezni ezt.
A TDR hiba nem fizikai hiba.
és mivel megint jönek ki az új driverek (már van béta) vélhetöleg javitsák a 560Ti tdr hibáját.
amugy kiváncsi lenék hogy akinek tdr hibája gyakoribb anak mikyen egyéb eszközei vanak
kezdve a táppal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!