Mi a véleményetek az LC Power tápokról?
Sokan ellenzik ezt a márkát és sokan kitartanak mellette hogy márpedig jó tápok Nem az alsó 5000Ft-os kategóriára gondolok hanem a közép és felsőkategóriás tápokra.
Olvashattunk gyenge minőségű kondikról és kevés garanciaidőről De ezeken kívül a Pohardver tesztjében sem találkoztam negatív véleménnyel a tápról
tóvábbá rengeteg tápja van ami 80+ minősítést kapott
Mi a véleményetek? vajon érdemes lehet-e adni ezeknek a tápoknak egy esélyt vagy maradjunk régi megszokott minőségi márkáknál?
Konkrétan 20 körül akarok tápot venni mert most egy HKC USP 5580 van a gépben. én konkrétan vmi corsair-ra gondoltam olyan 550-600W körülire nem ár ha moduláris de ennyiért nem hiszem hogy kapok ilyet ezért nézegettem az LC Power tápokat
De mivel kétséges a márka nem nagyon akarok kísérletezgetni
Hosszú távra tervezem a tápot nem ártana ha támogatná a 8 tűs 12V-os CPU ágat ha tudnátok ajánlani néhány jó tápot azt megköszönném :)
Szerintem fölösleges a 600W...
Itt van ezek között nézelődj:
Cooler Master GX450
Cooler Master GX550 D3
FSP Hexa 500
Chieftech CTG 500
Jah bocsi leírom a konfigomat
AMD Phenom II 955Be --- később tervezem a Bulldozer vagy újab szériát
Asus M4A785TD-V EVO alaplap --- később ASUS Sabretooth 990FX vagy ASROCK 990FX extreme 3
VGA most cserélek HD6870-re
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!