Hd 7970? mi a velemenyetek?
Mit lehetne mondani? Marhajó kártya.
Elsőként támogatja a DX11.1-et, PCI-Express 3.0-t, még beta driverekkel is kb 15%-ot ver a GTX580-ra, úgy hogy nem fogyaszt többet nála.
"Ha jobb drivereket adnak ki hozzá,akkor az 580-as le fog maradni."
Így is majdnem minden téren jobb mint a GTX580, néhány játéknál nem csak, de igazad van egy jobb driver nem ártana.
Amúgy maga a kártya is jó lett, de inkább én az architektúrát figyelném. Az lett a nagy durranás, no meg hogy 384bites mem busszal jött 28nm-en. Amúgy új generációs ellenfele nincs még, hiszen az nV le van maradva szépen a GK100-al. Am ha már architektúra, ez inkább lett "professzionális" VGA mint játékra tervezett(erről bővebben olvashatsz Abu85 cikkében a PH!-n
[link] bár még most igazán nem lehet teljesen kihasználni, hiszen kéne a Win8, bár a legütősebb APU-ként lesz a GCN!
azért a gtx580 még mindig 200000k-val olcsóbb
érdekes h az amd-nek majdnem 1év kellett hogy legyőzze a gtx580-at
"azért a gtx580 még mindig 200000k-val olcsóbb"
Akkor nézd csak meg a HD7950-et nyugodtan.
"érdekes h az amd-nek majdnem 1év kellett hogy legyőzze a gtx580-at"
Miért is? Semmi célja nem volt rá. A HD6990 így is még mindig a legerősebb VGA, igaz eddig az 1 GPU-s király a GTX580 volt. Amúgy meg célja nem volt rá, nézd meg nyugodtan a piacot a két gyártó teljesítménybe szépen körbe lőtte egymást az AMD-nek meg jobb a teljesítmény/fogyasztás és ár/érték mutatója.
Szóval ez így baromság hogy nem sikerült legyőzni a GTX580-at.
Amúgy ha meg nV vs AMD meccset akar valaki szívesen állok elébe :)
Igen végre kiszellőztettem a fejem. :)
Am nem fogok újra nagyba válaszolni, csak megnéztem hogy mit írnak még a "régi" kérdésekre és volt egy kettő amire reagáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!