Milyen gépet rakassak össze játékokhoz?
Igen tavaszal minden jobb lesz.
(ha akor nem akor majd valamikor késöbb:p)
mostanában valahogy mindennek felment az ára (én pl. 45k-ért vettem egy i5-2500k-t, és most 58-ba kerül), ezért talán érdemes várni, hogy most már hátha lejjebb megy, de az is lehet, hogy tovább növekszik, elég bizonytalan...
na de egy biztos: ha vársz egy kicsit, akkor jönnek ugye az új procik, nem csak FM2 jön, hanem az Intel Ivy Bridge is, mert hát nem csak AMD-ben lehet gondolkozni ilyen árakkal. legalábbis amint azt fent írtam, én is egy intel-konfigot vettem ugyanennyi pénzből, de ugye azóta változtak az árcédulák, így más jelentősséggel bír ugyanez az összeg, így nem tudom, hogy most akkor hogy is van.
" Itt nem csak azal van a baj hanem hogy egyáltalán nem ért hozá az 1# válaszoló... "
Meg az,hogy csak fröcsögsz,de értelmes választ nem adtál.Pont az,hogy én és a második válaszoló segítettünk nem csak fröcsögtünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!