Bazsesz909 kérdése:
Akadnak problémáim a Battlefield 3 -mal minden megvan hozzá elmene még maxon is. Csak mint más én sokbug-ot tapasztaltam benne? (a kérdőjel csak a kiírás miatt van)
Figyelt kérdés
A videókártyám drivere most a 285.62 frissítéssel van ellátva és így sok bug van a játékban pl.. hang akad a játék hosszabb időre belaggol.:( a most a kérdésem az lenne hogy ha ezt a drivert felfrissíteném 290.53-ra akkor az (ha nem is teljesen) de valamennyit segítene??2012. jan. 24. 14:50
11/14 anonim válasza:
"egyébként azért modtam hogy elmenne max-on mert a gépigény azt írta"
Meglestem a BF3 igényét max esetén egy HD6950-et/GTX560-at ír. Gondlom tudod milyen messze vannak azok egy GT520-tól. Amúgy elég neki egy HD6850 vagy HD6870(ami erősebb mint a GTX560) hogy nagyjából maxon menjen.
25-ből ezt a VGA-t ajánlom:
Ha esetleg egy picit hozzá tudnál még dobni:
[link] akkor ezt.
Amúgy milyen gépbe menne?
12/14 anonim válasza:
Mármint a tápod milyen?(tudom a géped nagyjából már leírtad)
13/14 A kérdező kommentje:
a tápom FSB hexa 500W
2012. ápr. 29. 18:28
14/14 A kérdező kommentje:
az pedig ennek a vga-nak lazán elég
2012. ápr. 29. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!