Bazsesz909 kérdése:
Akadnak problémáim a Battlefield 3 -mal minden megvan hozzá elmene még maxon is. Csak mint más én sokbug-ot tapasztaltam benne? (a kérdőjel csak a kiírás miatt van)
Figyelt kérdés
A videókártyám drivere most a 285.62 frissítéssel van ellátva és így sok bug van a játékban pl.. hang akad a játék hosszabb időre belaggol.:( a most a kérdésem az lenne hogy ha ezt a drivert felfrissíteném 290.53-ra akkor az (ha nem is teljesen) de valamennyit segítene??2012. jan. 24. 14:50
2/14 A kérdező kommentje:
4GB ddr2 ram(800MHz)
ASUS GT 520 1GB ddr3
AMD Athlon x4 3.01 GHz
2012. jan. 24. 14:58
4/14 A kérdező kommentje:
De ha frissíteném a drivert akkor segítene telán valamennyit??
2012. jan. 24. 15:10
5/14 anonim válasza:
Valszeg nem de ha beszereznél egy izmosabb vga-t akkor már lehet futna rajta akadásmentesen.:)
6/14 A kérdező kommentje:
oké köszönöm a válaszokat.:) kaptok egy zöldet mind a hárman
2012. jan. 24. 15:20
8/14 anonim válasza:
"minden megvan hozzá elmene még maxon is."
Egy GT520-al? Álmodba, de szerintem kb ezt írhattam múltkor is.
Amúgy meg ha nem is sokat segít, de megéri mindig feltenni az új drivereket. Néha az is előfordul hogy az új ront a helyzeten(ez az újabb játékoknál általában nem áll fent), de ha mégis érezhető a romlás akkor visszapakolod a régit.
9/14 A kérdező kommentje:
VGA-ra kb csak olyan 25K
2012. jan. 28. 07:39
10/14 A kérdező kommentje:
egyébként azért modtam hogy elmenne max-on mert a gépigény azt írta
2012. jan. 28. 07:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!