Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van egy új egerem és van azon...

Van egy új egerem és van azon egy fura gomb?

Figyelt kérdés

A színeket tudom vele állítani.

Piris,narancs,zöld és sárga.

Az alján föl vannak tüntetve a színek,de nem tudom mit jelentenek.

Fehér: 400dpi

Zöld: 800dpi

Sárga: 1200dpi

Piros: 1600dpi

És van egy piros és sárga egyben: 2000dpi

Ezek mit jelentenek?

Egyébként ilyen az egerem:

[link]

A Battlefield 3 nevű játék miatt vettem valami komolyat,de ez már szerintem túl komoly egér :S

Egyébként mennyibe kerül újonnan egy ilyen?

Én használtan vettem 1800Ft-ért. Átb@sztak mi??? :-(

2012. jan. 12. 22:38
 1/3 anonim ***** válasza:
az optikai érzékelő felbontását lehet vele állítani
2012. jan. 12. 22:46
 2/3 Panda Péter ***** válasza:

nem vertek át, az az egér kb annyit ér (bár egyesek szerint egy fillért sem :P). a túl komolytól pedig iszonyat messze van...

ezek az érzékenységeket jelentik, alacsony érzékenység (lowsense) a nagy egérmozdulatokat használó játékosoknak, a magasabb (high sense) pedig a kis mozdulatokat használó játékosoknak való.

a lowsense jobb célzást tesz lehetővé, viszont fárasztóbb a használata és nagy pad kell hozzá, a highsense ezzel szemben nagyon mozgékonnyá tesz (könnyen fodulsz) viszont nehezebb célozni.

2012. jan. 12. 22:46
 3/3 A kérdező kommentje:

Jééé. tényleg.

A Fehéren 1 hét mire a monitorom egyik végéből átviszem a kurzort a másikba.A Pirosas sárgán meg egy mm-től átmegy a másik oldalra.

Baker.Nem láttam a fától az erdőt.Ilyen vak,hogy lehettem.

Köszi.

2012. jan. 12. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!