Találtam egy új számítógépet a következő paraméterekkel, Szerintetek mennyire éri meg megvenni, és futnak e rajta az új játékok?
Talán 60 ból össze tudnál rakni egy AMD-t FM1 socket 3 magos APU-val
még VGA sem kell hozzá és azért elég sok játék elfutna rajta
Nemrég raktam össze ismerősömnek egy ilyet 60-ból 3 magos APU van benne 4Gb RAM persze az árából le tudsz faragni olcsóbb 2 magos procival és alaplappal mert ugye táp is kell hozzá
Használtan sajnos nem éri meg mert mikor nézegettem a használt gépeket olya összegekért kínálták hogy azthittem lefordulok a székről:D
Így legalább kapsz rá minimum 2 év garanciát
az a baj hogy nagyon drágák most az alkatrészek
amikor vettem a Phenom x4 procimat 25 volt mostmár 40
ha használt gépet szeretnél körülnézhetsz az expresszen is de sajnos 60 pénz az elég karcsú
Ha játszani akarsz új játékokkal szerintem jobban járnál egy XBOX 360-al és 60 ba még a flash is belefér
Nem túlzottan mert még az is előfordulhat hogy amit használtan veszel az hibás
Mivel ha valaki használtan kínál egy procit nem tudom hogy próbálnád ki
De vannak olyan hibák is amik később jlentkeznek gondolok itt mondjuk kékhalálra ami általában a RAM és a merevlemez szokott okozni de van olyan hogy csak napok után jelentkezik
Szerintem ez mos mellékes akkor én nem ajánlom a használt 775-ös konfigot sem mert már van sokkal jobb is
De 60000 forintból nem fog tudni venni i7 alaplapot se AM3+-osat sem akkor miről beszélünk?
Éppen ezért mondtam hogy ebből az összegből jobban járna egy konzollal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!