Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hol vegy uj szamitogepet?

Hol vegy uj szamitogepet?

Figyelt kérdés
Iwayon osszekatintottam egy gepet 90 ezer ft ert.nem hasra utannaneztem a dolgoknak kulonbozo forumon es itt is.van a volt baratnomek csaladjanak egy idosebb 50 ev korul szamitogepszerelo kisebb bt vel rendelkezo ismerosuk baratjuk.az exemnek is volt h nemindult a gepe ingyen javitotta 5 perc alatt , enis oda vittem hozza egy regi 1 magosat es renbe rakta par ezerert azota is mukodik.na most uj gep vasarlas elott alok van 90 ezrem.csak gep kell.kertem tole arajanlatot ( meg vasarnap 3 kor is az otthonaban muhelyeben fogadott) es lenyegeben ugyanazt a gepet osszerakta mint en minimalis valtozassal ( nec helyett sony dvd iro , asus alaplap helyett gigabyte) de nekem a 90 ezerbe csak egy 250 gb sata 2 samsung hdd fert bele neki meg egy 750 gb sata 2 es Wd 32 mb as .de az oveben a tap az egyben van a hazzal asszem m tech , az enyemben meg chieftec ctg tap van.egyenlore az integralt vgat fogom hasznalni addig megfelelo a gyari tap es kesobb veszek bele egy chieftecet az ugy jo ? vagy rendeljem meg en sajat magamnak es rakasam ossze egy haverommal ? a szerelo a gyari garanciaval parhuzamosan 1 eveg meg ad garanciat es az arban benne van az osszeszereles is.mi legyen ? az a baj az osszeszereleshez nem ertek es a haverom is csak ritkan er ra plusz ha iwayrol rendelem oda meg 3 ezer a benzin is.amugy nagy segitseg lenne ha 90 ezerig ajanlanatok amd konfigot vidi kari nelkul de ugy tegyetek ossze hogy par honap mulva kap egy 6870 as ati kartyat.4 gb ram eleg most mert kesobb kapok majd meg 4 gigat ajandekba.koszi
2012. jan. 16. 22:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
60%
EZ NEM SZAKÉRTŐ HANEM KONTÁR!!!! Hogy lehet M-Tech tápot rakni egy gépbe?? Megöli a gépet! ASUS a legjobb minőségi lap helyett egy sz@r hanyatló, rossz Gigabyte lapot ajánl!! A tied szerintem milliószor jobb, mint a "szakértő" úré!
2012. jan. 16. 22:13
 2/19 A kérdező kommentje:
igen lehet bar aztmondta tap miatt eddig egy gepet sem kellet vissza vinnia.en 250 hdd hez ragaszkodtam az ar miatt de o aztmondta ma mar csak 50O es 700 gigas van szinte mindehol.intelt is jobban ajanlotta de nem beszelt az amd ellen csak annyit mondot.hogy az op rendszereket is intelre irjak ezert gyengebb az amd.modtam neki hogy warez win 7 emlesz arra meg aztmondta hogy lehet valamelyok alkatresz nemfogmukodni ugy pl kulso usb s halokartya.
2012. jan. 16. 22:20
 3/19 A kérdező kommentje:
az en gepem ; amd 960t , asus lap hozza 13 ezer , chieftec ctg 400 tap, 4 gb ddr3 ram,m tech haz , nec dvd iro es sata 2 es samsung 250 es hdd.
2012. jan. 16. 22:23
 4/19 anonim ***** válasza:
60%
Úúúúristen... -.-" Te még ezek után hallgatsz rá? Mert én akkor is letagadnám ha csak az utcán köszönne... AMD nem működik megfelelően Win7-el, meg hogy pár hardver nem fog működni ha hardveres? Meg hogy 500 meg 750GB-os winyót lehet mostanában csak kapni? 2000GB-os is van, akármelyik webshopban, sőt 80-as, 120-as, és 250-es is... Nem tudom honnan szedi a hülyeségeit, de mondd meg neki, hogy ha nem ért hozzá, ne ajánlgassa a tudását!! Bár nem nevezném tudásnak amit ős mondd, inkább csak hülyeség, homályság, sőt inkább teljes sötétség...
2012. jan. 16. 22:25
 5/19 anonim ***** válasza:
60%
A TE GÉPED TÖKÉLETES ÚGY AHOGY VAN!!!!!!!!!!!!!
2012. jan. 16. 22:26
 6/19 A kérdező kommentje:
nem biztos hogy egybol elkell itelni az o tudasat.o nem bongeszi az ipob aqua iway oldalakat megmondta.o 1 nagykerben vasarol es kisker aron elad.lehet ahol o vasarol igy kap tobb kedvezmenyt stb.nem nezi is folyamatosan a videokartya teszteket neg nemfog itt forumozni . amugy eldontottem hogy megveszem es haveral osszerakjuk.
2012. jan. 16. 22:29
 7/19 anonim ***** válasza:
60%

AMD Phenom II X4 960T: Best buy CPU!!!

ASUS lap: minőségi, a legjobb lapokat csinálja a világon

Chieftech CTG 400W: Tökéletes táp, simán hozza egy FSP Hexa szintjét!

4GB DDR3 RAM: jobbat nem is lehetne találni!

M-Tech ház: Ház igazából tökmind1 milyen csak legyen "csinos" jól szerelhető és férjenek el benne a cuccok!

NEC DVD-író: jobbat ennyi pénzért nem találsz, szerintem best-buy író, ez is...

SAMSUNG 250GB HDD: Jó ez is a SAMU-val sincs baj HDD-k terén...

A te géped nagyon jó!

2012. jan. 16. 22:29
 8/19 anonim ***** válasza:
60%
Ugye nem azt a sz@rt veszed meg amit a "szakember"úr rakott össze? Mert súlyos hibát követsz el... Sajnálom, de ez tény! Amit te összeraktál milliószor jobb, mint az ő, úgymond "kontár" konfigja! Kérlek fogadd meg a tanácsom!!
2012. jan. 16. 22:31
 9/19 A kérdező kommentje:
megfogadom.holnap este megrendelem iwayrol penteken erte megyek es szombaton egy rekesz sor mellet osszerakjuk.meg par kerdes. sata 3 vinyot veszek azt belehet szerelni a sata 2 es alaplapba ?( nembaj ha sata 2 es sebessegel megy csak az most olcsobb) es valami paszta kell a proci beilesztesehez vagy adnak hozza ? mivel ez am3as proci akkor elileg bios frissites sem kell az alaplaphoz ? mert ha bulldozer lenne akkkor kene.
2012. jan. 16. 22:37
 10/19 anonim ***** válasza:
60%

Nem lesz baj a SATAIII-as winyóval!

Pasztától pár fokkal hűvösebb lesz a proci!

Nem kell BIOS frissítés!

:)

2012. jan. 16. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!