Hol vegy uj szamitogepet?
Figyelt kérdés
Iwayon osszekatintottam egy gepet 90 ezer ft ert.nem hasra utannaneztem a dolgoknak kulonbozo forumon es itt is.van a volt baratnomek csaladjanak egy idosebb 50 ev korul szamitogepszerelo kisebb bt vel rendelkezo ismerosuk baratjuk.az exemnek is volt h nemindult a gepe ingyen javitotta 5 perc alatt , enis oda vittem hozza egy regi 1 magosat es renbe rakta par ezerert azota is mukodik.na most uj gep vasarlas elott alok van 90 ezrem.csak gep kell.kertem tole arajanlatot ( meg vasarnap 3 kor is az otthonaban muhelyeben fogadott) es lenyegeben ugyanazt a gepet osszerakta mint en minimalis valtozassal ( nec helyett sony dvd iro , asus alaplap helyett gigabyte) de nekem a 90 ezerbe csak egy 250 gb sata 2 samsung hdd fert bele neki meg egy 750 gb sata 2 es Wd 32 mb as .de az oveben a tap az egyben van a hazzal asszem m tech , az enyemben meg chieftec ctg tap van.egyenlore az integralt vgat fogom hasznalni addig megfelelo a gyari tap es kesobb veszek bele egy chieftecet az ugy jo ? vagy rendeljem meg en sajat magamnak es rakasam ossze egy haverommal ? a szerelo a gyari garanciaval parhuzamosan 1 eveg meg ad garanciat es az arban benne van az osszeszereles is.mi legyen ? az a baj az osszeszereleshez nem ertek es a haverom is csak ritkan er ra plusz ha iwayrol rendelem oda meg 3 ezer a benzin is.amugy nagy segitseg lenne ha 90 ezerig ajanlanatok amd konfigot vidi kari nelkul de ugy tegyetek ossze hogy par honap mulva kap egy 6870 as ati kartyat.4 gb ram eleg most mert kesobb kapok majd meg 4 gigat ajandekba.koszi2012. jan. 16. 22:05
11/19 anonim válasza:
nem midnegy:D megérdemli ha azt rakja össze
ha meg nem akkor meg jó:D
ez LOL kérédés:D
12/19 anonim válasza:
hogy tudtok enyi mindent összerizsázni:D
amugy nem forumok miatt tudja valaki hogy ez a cuc jo vagy az a cuc jó
forum is nem csak hasra ütve azt mondja hogy ez most jó cuc akor a többi meg mind vacak
ez nem igy megy
na jó éjt:D rizsázatok még :D
13/19 A kérdező kommentje:
a paszta az nem kotelezo csak elony ? ha sata 2 es alaplaphoz sata 3 as vinyot veszek akkor kell oda valami atalakito ?
2012. jan. 16. 22:46
14/19 anonim válasza:
A paszta nem kötelező, de jobb ha van, ezzel is nyerve pár fokot és a proci élettartamán növelve! :) SATAII lapba belemegy a SATAIII winyó csatija, nem kell semmi átalakító csak a SATAII sebességével fog működni! :)
15/19 A kérdező kommentje:
egesz jo kis gep lesz
2012. jan. 16. 22:53
16/19 A kérdező kommentje:
tudsz linkelni iwayrol nekem pasztat ? valamo olcsot ami eleg hozza
2012. jan. 16. 22:55
18/19 A kérdező kommentje:
neztem van paszta 400 ft jo lesz foleg ha nemis kotelezo akkor megfogja tenni
2012. jan. 16. 23:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!