Asus vagy Saphire grafikus kártya?
Figyelt kérdés
Játszásra lesz a lényeg legyen rajta HDMI kimenet,
saphiret csak a legvégső esetben veszek mert Asus párti vagyok.
vagy valami más ötlet?? nVidiások kiméljenek,és igen szlovákiábol cvagyok €-ban lesz max 300€-t szeretnék érte fizetni Áfával(DPH)!!!!
2012. jan. 22. 09:00
22/26 anonim válasza:
Mert nem minden VGA gyári tuningolt, és az "alap" MSI hűtés elbújhat a sapphire mellett igaz olcsóbb is. Szerintem te a Twin Forze hűtés családra gondoltál.
23/26 anonim válasza:
Ddr2 es vga n szerintem nem kel csodálkozni
.
hát igen figyelni kel mit veszel
mert egy márka nem mindég elég
néha még a drágáb se mindég jobb is.
24/26 anonim válasza:
Igy igaz a twin frozr-ra gondoltam! :)
25/26 MSC válasza:
bár én is asus párti vok még is a sapphire is van olyan jó mint az asus. az asus vgak drágábbak, még a sapphire olcsóbb nehéz megmondani mért. de igazából azt válaszd amire inkább van pénzed XD itt a vevő dönt mert nincs különbségXD legalábbis sok nincs
26/26 A kérdező kommentje:
okés sztem Saphire HD 6950 Dirt 3 edition
2012. jan. 24. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!