Hogyan tudom teljesen leírtani a gépemről az nvidia driverét? Már megcsináltam, hogy sajátgép jobbklikk hardvereknél törlés a játékvezérlőt de még vannak elvétve fállok, ami miatt az ati-s kártyát nem szereti, és fagy betöltéskor. Mit tegyek?
Tele van az nv driver nem rendesen lepucolt maradványaival, ami fagyást okoz az új kártya drivere telepítése közben. Innen veszem ezt.
A Driver Sweeper nevű progival megpróbálhatod lepucolni, de ha az sem jön össze én biztos nem kínlódnék vele és újrahúznám az egészet, és egy tiszta rendszerre menne az új kártya drivere.
Ja és nem is jól indultál neki, mer nem a sajátgépben kell törölni a VGA-t, hanem a vezérlőpultban a programok telepítése/törlésével kell eltávolítani a drivereket. Ha ez nem segít akkor jöhet a driver sweeper.
De mióta ezzel szenvedsz szerintem már hatszor újrahúzhattad volna az egészet és no problem.
Én éppen tegnap este cseréltem kártyát.Nvidiáról Atira.
Rendszer-->hardver-->eszközkezelők --> videókártya és itt az illesztőprogram eltávolítása.
Amit még szoktam startmenü-->keresés-->fájlt vagy mappát
Amit itt találok minden törlök,ha a gép engedi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!