Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem tudom eltávolítani a...

Naga_Chevalier kérdése:

Nem tudom eltávolítani a hangkártyadrivert! Hogyan tehetném?

Figyelt kérdés

Egészen pontosan az volna a problémám, hogy (XPSP3 opr. alatt) telepítettem a >>>via vinyl v700<<< hangkártyadrivert és amikor az eltávolításra mentem (sajátgép>tulajdonságok>hardver>eszközkezelő) még minden rendben volt. De a mikor hardvareváltozások keresésére mentem fél perc alatt újratelepíti magát. De én ezt nem akarom!!! ugyanis nem működik.

Közben találtam egy másikat, amit addig nem akarok telepíteni amíg ezt a VIAterrort el nam raktam a gépről véglegesen.

Hogyan zavarhatnám el a gépről végérvényesen?!

2012. jan. 3. 11:35
 1/3 coopper ***** válasza:

Szia.

Ugyan ott ahol az Eltávolitás gomb van, próbáld a Visszaállitás gombot. (eggyel feltte)

Ami elvileg az előző driverre állitja vissza.

Vagy Rendszervisszaállitás ha van, egy a telepités előtti időpontra

Sok sikert.

Üdv.

2012. jan. 3. 14:06
 2/3 A kérdező kommentje:
Ha ilyen egyszerű lenne a dolog, akkor nem írtam volna erre azoldalra.
2012. jan. 5. 16:24
 3/3 coopper ***** válasza:

OK.

Az ember nem tudhatja....

Keresd meg a kártya hardwerazonositóját.

Menj bele a windows\inf mappába, ott keresd meg azt az inf kiterjesztésű fájlt ami tartalmazza a hardware azonositót.

Ha átmásolod valahová máshová (ne az INF mappába legyen)

és az installálási helyen sincs meg, akkor ha eltávolitod a hangkártyát a windows nem tudja automatikusan feltelepiteni.

Sok sikert.

Üdv.

2012. jan. 5. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!