Nem tudom eltávolítani a hangkártyadrivert! Hogyan tehetném?
Egészen pontosan az volna a problémám, hogy (XPSP3 opr. alatt) telepítettem a >>>via vinyl v700<<< hangkártyadrivert és amikor az eltávolításra mentem (sajátgép>tulajdonságok>hardver>eszközkezelő) még minden rendben volt. De a mikor hardvareváltozások keresésére mentem fél perc alatt újratelepíti magát. De én ezt nem akarom!!! ugyanis nem működik.
Közben találtam egy másikat, amit addig nem akarok telepíteni amíg ezt a VIAterrort el nam raktam a gépről véglegesen.
Hogyan zavarhatnám el a gépről végérvényesen?!
Szia.
Ugyan ott ahol az Eltávolitás gomb van, próbáld a Visszaállitás gombot. (eggyel feltte)
Ami elvileg az előző driverre állitja vissza.
Vagy Rendszervisszaállitás ha van, egy a telepités előtti időpontra
Sok sikert.
Üdv.
OK.
Az ember nem tudhatja....
Keresd meg a kártya hardwerazonositóját.
Menj bele a windows\inf mappába, ott keresd meg azt az inf kiterjesztésű fájlt ami tartalmazza a hardware azonositót.
Ha átmásolod valahová máshová (ne az INF mappába legyen)
és az installálási helyen sincs meg, akkor ha eltávolitod a hangkártyát a windows nem tudja automatikusan feltelepiteni.
Sok sikert.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!