Vannak itt jó hozzászólók? Tudnék egy keveset tanulni?
Az lenne a kérdésem hogy egy kevés hardveres ismeretet el lehet itt sajátítani ha aktívan olvasok. Ajánlották nekem a Prohardver nevű oldal fórumát, de rohadt bonyolult. Egy keveset értek én is, de azért még is csak.
Szóval van itt olyan hozzá szóló/szólók akik nem szoktak rosszat írni vagy tudtok olyan oldalt ahol van ilyesmiről szó. Netán teljesen esélytelen? Üdv!
jajj, ne már, még a végén elpirulok :)
ha nem jönnek be a stilisztikai eszközeim, nem kell elolvasni.
egyébként tapasztalataim szerint néhány válaszolóra csak így (rossz esetben még így sem) lehet hatni, mert őanagyeszejobbantudja.
persze nekem úgy is jó, ha a kérdezők baromságokra szórják el a pénzüket, de ha rajtam múlik, akkor inkább költsék el okosan.
én most inkább csöndben maradok. hogy "bölcs vezetőnket" idézzem, én is szagoltam már lőporfüstöt, és nem akarok vitázni. ha valakinek baja van velem, az jelezze privátban. ha ez szakmai eredetű, akkor megbeszéljük, én sem vagyok mindenttudó, sem tévedhetetlen. ha viszont csak a stílusom nek tetszik, akkor át lehet menni write-onlyba.
kéremkapcsoljaki.
Prohardver.
és persze a magazinok oldalai. De 2-3 éven belül gyorsan el kell szakadni tőlük, mert megmaradsz a juser szinten...:)
itt a gyikon tuti hogy nem tanulsz meg szinte semmit,nem azt mondom vannak profik nem kevés,de sokkal több az olyan kis hülyegyerek aki rájött hogy kell egyedül elindítani az internet explorert és más vérprofi kompúterzseninek hiszi magát,és elárasztják azt a pár hasznos választ hülyeséggel.
Nem vagyok egy csúcs hekker de ha megmondod mire vagy kíváncsi írd meg privátban,esetleg elmondom de ha én sem tudom max segítek rákeresni a legérthetőbben magyarázó oldalra,ph szerintem is kissé bonyolult,én is azt szeretem hogy ha akarok valamit az mindjárt google első találatában ott van :D
Itt sokat lehet tanulni, de fontos, hogy jól megnézd, hogy ki is írta a választ. Általában ha már valaki felvállalja a nevét (ja, most csak magamra gondolok), az már jó jel.
Meg persze ha valaki nagy hülyeséget ír szándékosan, vagy véletlenül, az mindig ki van javítva.
Szóval olvass!
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!