Vannak itt jó hozzászólók? Tudnék egy keveset tanulni?
Az lenne a kérdésem hogy egy kevés hardveres ismeretet el lehet itt sajátítani ha aktívan olvasok. Ajánlották nekem a Prohardver nevű oldal fórumát, de rohadt bonyolult. Egy keveset értek én is, de azért még is csak.
Szóval van itt olyan hozzá szóló/szólók akik nem szoktak rosszat írni vagy tudtok olyan oldalt ahol van ilyesmiről szó. Netán teljesen esélytelen? Üdv!
Az angol oldalak nem fognak menni, nem tudok angolul.
Am elég sok jót halottam a prohardverről, de a cikkek és sok írás a fórumban elég kínai. Akkor gondlom először majd keressek rá a neten az ilyen számomra kínai fogalmakra és utána könnyebb lesz.
"Íme, amíg írtam, megjelent az élő példa, az oldal egyik ügyeletes *****-e épp egy ilyen oldalon nevelkedett."
Akkor ha nem bánod itt a második is.
Na mi is a gond?
81%-os, kifejtenéd mi is a bajod a PH!-val?
Az hogy ott hozzáértők írkálnak?
Akkor tényleg maradok annál ahogy Panda Péter írta. Remélem akad majd egyszerűbben fogalmazó is.
Köszönöm szépen a segítséget, mentek a zöldek.
Jó éjt!
Ok, csak azt nem értem mi a gond Ph!-val.
Am ez szvsz érdekes lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!