Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vannak itt jó hozzászólók?...

Vannak itt jó hozzászólók? Tudnék egy keveset tanulni?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem hogy egy kevés hardveres ismeretet el lehet itt sajátítani ha aktívan olvasok. Ajánlották nekem a Prohardver nevű oldal fórumát, de rohadt bonyolult. Egy keveset értek én is, de azért még is csak.

Szóval van itt olyan hozzá szóló/szólók akik nem szoktak rosszat írni vagy tudtok olyan oldalt ahol van ilyesmiről szó. Netán teljesen esélytelen? Üdv!

2012. jan. 20. 22:55
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
hát ha itt olvasgatod a kérdéseket, biztos ragad rád valami. :D
2012. jan. 20. 22:56
 2/22 Panda Péter ***** válasza:
61%
maradj a prohardvernél. én ott "nevelkedtem". nem olyan bonyolult az. és segítőkészek a fórumban, csak merni kell kérdezni, meg persze tisztelettel kell bánni a veterán tagokkal.
2012. jan. 20. 22:57
 3/22 anonim ***** válasza:
0%
Magyar oldalt ne olvass, mert rengeteg baromsággal fogsz találkozni. Javaslom az AMD és az nvidia fórumait. Ott is sok hülyeség van, de tanulhatsz is valamit.
2012. jan. 20. 22:57
 4/22 Panda Péter ***** válasza:
megindokolnád miért vagyok ***** vagy csak névtelenül (és alaptalanul) fröcsögsz?
2012. jan. 20. 22:59
 5/22 A kérdező kommentje:

Az angol oldalak nem fognak menni, nem tudok angolul.

Am elég sok jót halottam a prohardverről, de a cikkek és sok írás a fórumban elég kínai. Akkor gondlom először majd keressek rá a neten az ilyen számomra kínai fogalmakra és utána könnyebb lesz.

2012. jan. 20. 23:00
 6/22 anonim ***** válasza:
61%

"Íme, amíg írtam, megjelent az élő példa, az oldal egyik ügyeletes *****-e épp egy ilyen oldalon nevelkedett."

Akkor ha nem bánod itt a második is.

Na mi is a gond?

2012. jan. 20. 23:01
 7/22 anonim ***** válasza:

81%-os, kifejtenéd mi is a bajod a PH!-val?

Az hogy ott hozzáértők írkálnak?

2012. jan. 20. 23:02
 8/22 A kérdező kommentje:

Akkor tényleg maradok annál ahogy Panda Péter írta. Remélem akad majd egyszerűbben fogalmazó is.

Köszönöm szépen a segítséget, mentek a zöldek.

Jó éjt!

9/22 anonim ***** válasza:
23:01: Veled nincs semmi baj. Honnan vetted ezt? PP már ezer éve itt osztja az észt. Kétségtelenül van némi szakértelme, de az arroganciája kb. negyvenszer akkora.
 10/22 anonim ***** válasza:

Ok, csak azt nem értem mi a gond Ph!-val.

Am ez szvsz érdekes lesz...

2012. jan. 20. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!