Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Udnátok nekem segíteni abban,...

Udnátok nekem segíteni abban, hogy hangkártya választáskor milyen szempontokat vegyek figyelembe? Linkeket is szívesen elfogadok. Elektronikus zeneszerkesztéshez és keveréshez kellene. Az alaplapom egy AsRock 890GM Pro3 R2. 0.

Figyelt kérdés

2012. jan. 20. 19:38
 1/4 pcguru22 ***** válasza:
Mindenképp minimum 5.1-es kártyát vennék és abbol is a creative markát!
2012. jan. 21. 16:34
 2/4 A kérdező kommentje:
E-mu hangkártyákban nem vagy otthon? A 1212m és a 1820 (nem az m)között gondolkodok. Annyi csak a különbség, hogy a 1820-nak több csatlakozója van?
2012. jan. 22. 19:53
 3/4 anonim válasza:

Az E-Mu 1212m től felfele ugyan azzal a chippel dolgozik mindegyik kártya szóval a különbség csak az "extrák"-ban nyilvánul meg

Másrészről azért jobb egy ilyen profi studio kártya mert alacsony latency-vel tudja kezelni realtime a hangot megkönnyítve ezzel a munkát. ezen kívül nincs mikrofonbemenete és ebből adódóan -120db a zajszint ami igen csak tiszta, zajtalan hangzást eredményez.

2012. máj. 8. 11:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Közben már vettem egy 0404 USB-t.
2012. jún. 27. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!