Hang sercegése mióta új házba került a konfig. Mi lehet az oka?
Gondolom integrált hangkártya
Nem maradt véletlenül egy csavar az alaplap alatt?
Esetleg nézd meg hogy mindent jól dugtál-e vissza
Főleg a ház előlapi audio kivezetését az alaplapba
Szia köszönöm a választ!
Csavar nem volt az alaplap alatt, megtisztítottam a hangkártya körül. Olvastam egy fórumon, hogy lehet valamilyen földeletlenség okozza vagy kóboráram a gépházban, úgyhogy összeszereltem a házon kívül, így tökéletesen működik. Most megpróbálom újra belerakni és imádkozni!
Sok szerencsét hozzá.
igen lehetséges hogy földhurok miatt serceg a hangkártya
de még nem sokszor találkoztam hasonlóval
Hát ha nincs földelés a konnektorban akkor kézzel is földelheted pl egy radiátorcsőre vagy vmi fémre ami a földben végződik rákötsz egy kábelt (természetesen arra a részre ami csupasz és nem festett)
és a gépház egyik csavarjára rákötöd a másik végét
Nem nagyon tudom ajánlani inkább keress földelt konnektort
de ha nincs más lehetőség akkor próbáld ki
Sajnos elég kockázatos mivel ha esetleg zárlat keletkezik a gépben akkor nem árt a védőföld
Én azt javasolnám hogy inkább keress az obiban egy 5m-es földelt hosszabbítót és keress a lakásban egy földelt konektort így elkerülheted az esetleges kockázatokat
amit még énsem tudok hogy mi lehet de sajnos nem ez lenne a megfelelő eljárás hanem egy földelt konnektor beszerelése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!