Gip23 kérdése:
Hang sercegése mióta új házba került a konfig. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Új házba került a gép, de semmilyen hardveres vagy szoftveres változás nem történt. Nem folyamatosan búg, csak hangok lejátszásánál serceg. A hangfalakkal nincs baj, más hangfallal is teszteltem ugyanúgy serceg. Drivereket újraraktam de nem oldotta meg a problémát. Windows 7 64bitet használok.2012. jan. 20. 10:11
11/12 anonim válasza:
A földeléssel megoldódik a kóboráram gondja is
ha kóboráram van a gépben azt bármi okozhatja
táptól kezdve bármi. esetleg valami zavarhatja is a hangkártyádat. ha a konnektorod földelt akkor a táp is földelve van ezáltal a gépház is a tápon keresztül. A ház pedig földeli az alaplapot ha csak nincs köztük valami szigetelő pl (festék) ha berakod a házba az alaplapot és csakk akkor serceg akkor valószínű hogy a ház nincs megfelelően földelve ha a ház zománcolt pl fekete még az oldallapokon kívül magára a házra gondolok az is okozhatja a nem megfelelő földelést sajnos elég nehéz pontosan behatárolni hogy mitől van :(
12/12 A kérdező kommentje:
Nem sikerült megoldani a problémát, így visszaraktam a régi házba ahol tökéletesen működik. Megjegyzem ez egy 2-3 ezer forintos ház míg az új egy márkás 10e forint körüli. Fura.
2012. jan. 20. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!