Ha egy 7.1-es hangkártyát veszek tudom használni 2.1-hez attól függetlenül? A hangkártya mennyiben befolyásolja a hangminőséget? Milyen jó minőségú hangkártyák (2.1) vannak 20e forintig?
Persze hogy tudod egyszerűen beállítod a hangkártyát stereo-ra.
A hankártyák minőségét csak akkor fogod észrevenni ha valami Tényleg jó minőségű hanfalat használsz rajta ilyen 2000 Ft-os GENIUS hangfalhoz kár hangkártyát venni mert akkor is dobozhangja lesz :D
Ez elég jó minőségű hangkártya és elég olcsó a másik feléből meg vennék valami jó hangfalszettet hozzá :)
ilyenem van, ez milyennek számít?
az alaplapi hangkártyát használom asszem(lehetséges ilyen?)
még régebben amikor a bátyjámmal közös gépünk volt ő neki volt vmi jó hangkártyája és akkor nem ez a hangfal volt hanem más, de kb 3× hangosabb volt ugyanolyan hangerőn ugyanaz a hangfal,csak más kártyával, ez létezhet?xd
bocs, de nem értek ehheZ:D
Hmm ez elég jó kis szett
Persze hogy lehetséges :)
Lehet hogy a bátyád kártyájában nagyobb erősítő volt azért volt hangosabb ugyan ezzel a hangfallal
Viszont ha hangkarit akarsz cserélni nyugodtan veheted amit belikeltem és fog működni 2.1-ben :)Valószínőleg a hangerővel sem lesz gond mivel elég jó az ASUS XONAR kártya
bár ezt nem igazán értettem :D nem ez ahangfal volt hanem más, de kb 3× hangosabb volt ugyanolyan hangerőn ugyanaz a hangfal,csak más kártyával, ez létezhet?xd
hát, hogy más hangfal volt nem pedig ez amit most mutattam:D de más hangkártyával volt használva, és a hangfal tekerője mindkét esetbe ugyanaz marad, és a jobb hangkártyával hangosabban szólt:D remélem mostmár érthető
Nah így már értem :D
Persze előfordulhat hogy hangosabb másik hangkártyával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!