TDR hiba? Sokatokat boldogít ez a jelenség? Miben nyilvánul meg ez a hibajelenség?
Mért és ha ati val is problémák vanak akor nem veszel video kártyát?:)
intel integrált alaplapit fogsz használni?:)
nem csak ahhoz viszonyítok...teljesen tegnapig nV fan voltam...de láttam topic-okat ahol teljesen mai problémaként kezelik és nincs rá megoldás...
a legtöbb panasz a gtx 560 ti-re jön...pont arra amit most a legérdemesebb megvenni az nV soraiból...
Nem amugy ati kártyák mind tökéletesek
fföleg a TIKOO márka
Gtx 295 nem mai kártya és valószinüleg agyon OC zet
hát nem muszály nv hez ragaszkodni
otvan pl. az Msi 6970 Lighting 120ezer?
ara még panaszt nem látam
55 Hát akor valamelyik amelyik tetszik
nincs semi az ati kal
aból is van
MSI 6850 pl. vagy árba ha bele fér 870 es
Semmi baj se az AMD, se az nvidia kártyáival. A feszültség- és órajelingadozás normális, az energiatakarékossági funkció része. Egyes alaplapok viszont nem jól reagálnak erre, és PCIe hiba miatt történik a TDR. BIOS frissítés segíthet, különösen ha MSI vagy Gigabyte lap. Ez a két gyártó normálisan frissített, amikor a probléma előkerült.
Én a helyedben ott kezdeném, hogy kipróbálnám a kártyát egy másik gépben, nem túl régi alaplappal, csak hogy lásd, hogy abban működni fog.
Akk meg tök mindegy 55-ből normális gyártó nem ad GTX560Ti-t. A HD6870 jó lesz.
Am: [link]
PH!-n külön kis topik van neki.
Ja amúgy azt hittem tegnap Sylar meggyőzött.
meggyőzött....nem veszek nV-t csak kíváncsi voltam erre a problémára mert a régi gépem egy éve szarakodik e miatt.....
és tegnap derült ki hogy ez miatt...
és kíváncsi voltam ezekre de 6870et rendeltem ...ő a győztes..
néztem youtube vidiket..ultrában fullHD-ben bírja a bf3-at!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!