TDR hiba? Sokatokat boldogít ez a jelenség? Miben nyilvánul meg ez a hibajelenség?
bakker most olvastam részletesebben utána...
elvileg az nV kártyák változó feszültségével van a baj...
a kártya csere sem oldja meg hoszen a gts sorozatoktól felfelé jelentkeznek ezek a problémák...és az nV nem lép...
én meg egy éve ütöm a gépem meg cserélgetem a ramokat a kék halálok miatt...váltás ati-ra...
köszi a választ...
És hogu hogy miben nyilvánul meg?:D
te nem tapasztaltad?
TDR es hibaüzenetet ir ki nem és enyi?
nem lehet hogy pont csak egy adott játéknál?
más játéknál meg nem?
neem.
tegnap hívták fel rá a figyelmem hogy most nem biztos h érdemes nV kártyát venni amíg el nem éri az nV hogy ne legyen velük probléma....
van egy régi gépem amiben egy gts 450 van 2 giga ram meg egy core 2-es proci...
egy éve kék halálozik meg nem lehet vele játszani...
és most raktam össze a képet hogy nem kell cserélgetnem a ramokat meg ütni a gépet hanem cserélni ati-ra...
De az atikban meg másik hibajelenség jelentkezik
szóval...:)
nekem minden játéknál kifagyott....meg a böngésző is szarakodott míg nem váltottam chrome-ra...
kb egy éve szarakodik...de senki sem tudta hogy mi ez... én sem néztem utánna...
csak most..
mi van az atival??
lécci konkrétan mert délután leadom a rendelést a gépemre és tudnom kell most az ieneket...
775ös alaplap jó régi
és a gts 450 se mai kártya
szóval ahoz viszonyítani....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!