AMD Athlon II X3 450 vagy Intel Pentium G840?
Most kaptam kézhez ezt a vitát, lényegtelen miért és kitől.
Lényegtelen lenne beleszólni a vitába, régi lemez. Egy dolog viszont szemet szúrt.
"Tisztelt 73%-ban hasznos válaszokat adó, egy tökéletes hozzászólás. Ezt már csak hart és panda péternek kellene megérteni, akik itt folyamatosan az AMD-t ajánlgatják a laikus kérdezőknek. Miközben ők is intelt használnak, számomra egyszerűen érthetetlen ez a gondolkodási mód."
Érdekes, ezek szerint elvakult fanboyok vagyunk? Akkor a fanboy jelentésével se lennél tisztába. Am csak jelzem Pandának egy 4 magos AMD-je van(meg nem mondom pontosan mi, talán egy Phenom II X4 B50), igaz nekem intelem.
Szóval szívesen várlak PM-be ha tisztázni akarod ezt a kis félreértést, mivel nem teljesen látod úgy a dolgot ahogy van.
"Itt most megtudhatják, hogy nem elfogult ShellKretor, hanem a laikusoknak csak a jót akarja"
Shell, hogy jött ide?
Ja és most fellelhetne tenni a kérdést, hogy miért nem PM-be írtam le ezt a teljesen felesleges, flame célú hozzászólást. Csak azért, mert "gondolni kell a rossz híremre", és ha már nyilvánosan(még ha fél évvel ezelőtt is) kötöttél belém, arra nyilvánosan is reagálok.
"tök minegy melyiket veszed"
ez lényegébe így volt már elején is szóval nemtudom mihez kellet ez a hosszú érvelés
.
valakik ugylátszik nagyon nagyon tudnak unatkozni :)
Üdv én is amd-és párti vagyok mivel az intelben csalodtam sajnos az árakat nézve mivel az inteles procik a 3-rom és 4-szeres az amd-és procik árárnak az én konfigom amit vettem a következö alaplap:Asrock 960GM-GS3 FX
Proci:AMD Athlon II X3 450 4 magositva
Ram:2x2 Kingmax 2GB DDR3 1333MHz
videó kari:Asus 6670 1GB GDDR5
És nekem ez a konfig kúrvára megérte a bf3-rom ultrán megy mivel ugye nekem ez volt a fö szempont a játékok és nem konvertálni meg ijenek én szerintem de ez csak az én véleményem az inteles procik progikhoz konvertálni vágni és renderelni az amd-és procik meg játékok hoz ilenek jobban röviden ennyi ja és a bf3-rom a 4 magot nem teljesen használja ki nekem 60.75%-léköz szokot mozogni ami ölég jo :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!