Prohardveren, miért csak inteles konfigot ajánlanak, mi a bajuk az amd-s konfiggal?
Egy kicsit kicsi az felfogó képességed nem gondolod?
Mint látszik a belinkelt kérdéseknél is az elsőnek arra az alaplapra telt így neki az jó volt. A másodiknál már szóvolt a mag feloldásról, így már egy olyan lapot mondtam amivel ez jó lesz. Ebbe mi nem világos? Ja hogy te azt képzelted hogy te tanítottál engem? Ki kell ábrándítsalak ez nem így volt. Na szóval felőlem gondolhatod a te felsőbb rendű tudásodat én lesz@rom. Részemről ennek vége, te meg szánalmaskodj.
32%-os válaszoló, én azt írtam hogy ha alapon akarja használni menni fog benne a 960T, ami igaz is, ezt máig is tartom. Te jöttél azzal hogy nem jó párosítás, de az érvelés már elmaradt hogy miért...
Aki alapon akarja használni, és ez a lap fér bele az árba, az nyugodtan megveheti hozzá. Aki meg tuningolgat meg magokat akar feloldani, az ne filléres lapot akarjon, ennyi.
mr.flash
Régebben ilyen stílusú vita két naponta is akadt, persze ez már egy lezárt ügy.
Én nem élvezem egyáltalán, de nem hagyom azt hogy "sárba tiporjanak". Am egy jó szakmai vitát lehet élvezni, ezt nem.
Am remélem veszekedő partnerem ezt abba hagyjuk mivel nem sok értelme van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!