Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Prohardveren, miért csak...

Prohardveren, miért csak inteles konfigot ajánlanak, mi a bajuk az amd-s konfiggal?

Figyelt kérdés
2012. jan. 15. 18:34
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:

Én a szarkazmus és az irónia híve vagyok, ebben őszintén nem éreztem egyiket se.

Ha volt benne csak én vagyok ilyen balga akkor elnézést.

2012. jan. 15. 22:31
 32/47 lindmayer ***** válasza:
jól jött most ez a kis nevetés:)
2012. jan. 15. 22:39
 33/47 anonim ***** válasza:

Hart szóval ezt tőled nem vártam volna "Mikor ajánlottam én olyan lapot ami 95W-s TDP-s CPU-kat fogad amikor köztudott ha feloldod a +2 magot akkor átlép 125-be?"Az is szomorú, hogy neked ki kell fejteni, hogy miért nem jó a AMD Phenom II X4 960 és MSI 760GM-P23 lap párosítása.

Például itt!

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__2..

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__2..

2012. jan. 16. 10:25
 34/47 Panda Péter ***** válasza:

nem tudom minek lovagolsz ezen, a C3-as phenom még négy maggal unlockolva is 95W-os TDP-ben marad, csak a C2-es megy át a 125W-osba (nem mintha ezek kőbe vésett határok lennének).

ha végignézed az adott lap CPU support listjét, akkor láthatod hogy még 6magos CPU-k is vannak benne.

2012. jan. 16. 11:06
 35/47 Panda Péter ***** válasza:
szóval ezt a felsőbbrendűsködő "amikor köztudott ha feloldod a +2 magot akkor átlép 125-be", okoskodó stílust befejezhetnél mert pont hogy te vagy tévedésben.
2012. jan. 16. 11:08
 36/47 anonim ***** válasza:
Panda Péter hozzáértő embernek képzeltelek, nagyot csalódtam. Nem lovagolok rajta csak elmondom a valót. Én nem a tesztekből, meg hallomásból adom a tanácsot. Ugyanis raktam össze ilyen gépet(AMD Phenom II X4 960 és MSI 760GM-P23 párost), és elmondom neked ha feloldod a 2 magot akkor a nem fog menni a géped (kék halál köszönt be).
2012. jan. 16. 13:50
 37/47 anonim ***** válasza:
De ezt a PH-n Shellk is elmondta, aki egy picikét jobban ért a gépekhez, ezen kár vitázni.
2012. jan. 16. 13:56
 38/47 anonim ***** válasza:
Már fogom fejem hogy ennyire buta vagy. Azt senki nem mondta(legalábbis én) hogy a 760gm-p23-as lappal oldja fel a magokat. Attól ugyanúgy el van az ha nem piszkáljuk, szóval nem értelek.
2012. jan. 16. 16:15
 39/47 anonim ***** válasza:

Na szóval gyengébbek kedvéért ha a 960T-t hagyod úgy ahogy van akkor normálisan megy a p23-al is. Nem kell piszkálni a magokat és nincs gond. Amúgy meg épp hogy te ajánlottál ez ellen a Phenom II X4 840-t amikor így is tökéletesen működne.

Szóval felőlem szánalmaskodhatsz, ezzel belém nem tudsz kötni, és az hitelemet se tudod kétségbe vonni.

2012. jan. 16. 16:21
 40/47 anonim ***** válasza:
Ez a kijelentésed (AH a magokhoz nem lesz piszkálva és tuningolva se akkor jó lesz az.)is csak azután hangzott el, hogy szóltam, hogy nem szerencsés ajánlgatni a AMD Phenom II X4 960 és MSI 760GM-P23 párost. Érdekes miután elkezdtem ajánlgatni az MSI 760GM-E51 lapot, ezek után már te is ezt ajánlgattad. Én helyedben nem szólnák le senkit, és nem is vitatkoznák.
2012. jan. 16. 18:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!