Prohardveren, miért csak inteles konfigot ajánlanak, mi a bajuk az amd-s konfiggal?
"Az igazság az, hogy ShellKretor ért is hozzá, és azért ajánlja. Egyáltalán nem elfogult."
Shell ért hozzá az nem vitás, de elfogult intel irányba. Csak nézz be abba a topikba és meglátod.
"Aki egy kicsit is ért hozzá az tudja, hogy Intel Sandy Bridge processzor a jó vétel."
Én merem azt állítani hogy egy kicsit értek hozzá, és ezzel nem értek egyet. Olvasd el az itt lévő első hozzászólásomat.
"Teljes mértékben egyet értek mr.flash válaszával, az intel a jobb."
Őszinte leszek néha abból a kék szemüvegből kontaktlencsét
hajlítanék egyes embereknek annyira fárasztó az intel fanságuk.
Azt az utolsó mondatot nem neked szántam.
Van egy sejtésem ki a 29%-s így neki ment az.
Hart csak te ne szólalj meg, mert itt állandóan ajánlgattad a Phenom II X4 960T procit a MSI 760GM-P23 FX alaplappal, meg hogy fel lehet oldani a +2 magot.
Ennyit a hozzáértésedről.Nehogy már, te kérdőjelezd meg ShellKretor hozzáértését. Itt is nekem kellett szólnom, hogy nem jó ez a lap a Phenom II X4 960T proci magfeloldásra, különben még mindig ezt ajánlgatnád.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__2..
"Hart csak te ne szólalj meg, mert itt állandóan ajánlgattad a Phenom II X4 960T procit a MSI 760GM-P23 FX alaplappal, meg hogy fel lehet oldani a +2 magot."
Ez már kissé sértő. Mikor ajánlottam én olyan lapot ami 95W-s TDP-s CPU-kat fogad amikor köztudott ha feloldod a +2 magot akkor átlép 125-be? Am te szóltál? Szerintem én nem ajánlottam rossz lapot ott se.
"Nehogy már, te kérdőjelezd meg ShellKretor hozzáértését."
Ha tudnál egyszerre olvasni és mondatot értelmezni ezt nem írnád. Én egy szóval nem mondtam egy ilyet, csak hogy elfogult intel felé ami gaz.
Na szóval lehet velem kötekedni, de szerintem te nem olyan vagy akinek érdemes.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!