Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Geforce 7600Gt 256 mb DDR2....

Geforce 7600Gt 256 mb DDR2. ez a videokártya mennyit ér most?

Figyelt kérdés
2012. jan. 13. 14:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
2012. jan. 13. 16:08
 12/14 anonim ***** válasza:

Akik azt mondják, hogy semmmit nem ér, nincs igazuk. Én szeretek régebbi játékokat is felrakni, de nem Duke Nukem 3D-re meg Warcraft II-re gondolok.

Megmondom miket vittem én végig azzal a "semmitérő" 7600GT-vel (+ Pentium 4 3.2GHz, 2Gb DDr2 RAM), és ezek szerintem ma is tolható game-k:

Dead Space 1-2, FEAR 1, Oblivion, Skyrim, HoMM V, Half-Life 2 +Episodes, Portal 1-2, CnC Tiberium Wars, Far Cry, Call of Juarez, Just Cause, Painkiller, Test Drive Unlimited, NFS Most Wanted, Carbon.

Nem full grafon persze. (De ha a te géped se viszi a Battlefield meg Far Cry 3-at fullon akkor gáz vagy sajnálom, irány a bolt.)

Ár: 4000 Ft-ot mondanék. Vaterán igen 6-7000, ennyit is megér szerintem annak akinek egy ilyen tudású kártya elég (na jó, 0 garival nem), mert bemész boltba ott 40-nél kezdődnek a normálisak és lehet valaki nem akar ennyit kiadni rá... Aztán pedig ez normális. Jó igaz hogy aki low kártyát akar az nem 40-ér venne boltba se, most ebbe nem megyek bele.

Aki azt mondja a 7600 GT-re hogy "csak képet ad" annak az előbbi játéklista minden eleme gondolom "Tetris".

2012. dec. 16. 20:59
 13/14 anonim válasza:
FASZT SE ÉR A KÁRTYÁD ÖCSI
2013. nov. 8. 18:21
 14/14 anonim ***** válasza:
jó reggelt utolsó. A kérdés után kábé egy évvel már tényleg nem... :)
2013. nov. 8. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!