Melyik videokartya az erosebb? Nvidia Geforce 210GT 1GB. Nvidia Geforce 9400GT 512MB.
Mivel mepusztult a 9600GT-m és az alaplapomon nincs videokártya ezért hama gyorsann kellett vennem egy kártyát pénz szűkében ez Gf210 lett.
Mivel csak nagyon picivel került többe az egy gigás változat így azt vettem.
A battlefield 3 reménytelen rajta mindent minimumra véve is szaggat mint állat a nfs hotpursuit elfut közepes beállításon de az út melletti táj az reménytelen villogó hegyek fák stb a batlefieldben meg láthatatlan ellenfelek.
A 9400 gt sem való játékra ahogy a 210-es sem.
A youtubon néztem gameplay videókat a gf 210-ről ott futott a batrtlafield 3 de szerintem az kamu mert nálam nem fut és eddig futott majdnem minden maxon.
Gondoltam biztos tuningolta a kártyát a gyereka a battlefield3-as videóban de plusz 30% tuning mellett sincs érezhető javulás,többet meg nem bír mert széttesik.
Viszont lehetetlen 50 fok főlé melegíteni,mondjuk nem csoda újjabb technológia és nincs is ami melegedjen rajta.
Az 1 giga ramból pedig maximum 342 megát tudtam kihasználni úgyhogy teljesen felesleges volt az a kidobott 900 forint amivel ez többe került az 512 megás változatnál.
Tudtam mikor megvettem,hogy ez egy nagyon alap kártya de azt hittem mindent minimumra véve azért vele bír a mai játékokkal,de ez egy nagy csalódás volt.
Viszont dupla pénzért már lehet egy játék képes kártyát venni az sem fog mindent fullon vinni de használható lesz játékra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!