Geforce 7600Gt 256 mb DDR2. ez a videokártya mennyit ér most?
Figyelt kérdés
2012. jan. 13. 14:14
3/14 A kérdező kommentje:
Értelmes választ szeretnék kapni !! pls.
2012. jan. 13. 14:20
5/14 A kérdező kommentje:
Az egyik haveromnak az egyik számitógépel foglalkozó csáko 2000 ft ért adot el használtan egy nagyon alap régi ati videokártyát ahoz képest szerintem többet ér ahoz képest meg nem is beszélve hogy a vaterán meg stb. oldalakon ezért az oldalon majdnem 7000 ft-kérnek érte o.O
2012. jan. 13. 14:33
6/14 anonim válasza:
Nem az számít, hanem az, hogy nincs rá kereslet. Egy Radeon 9800 Pro annak idején csúcskategória volt, 100000 környéki árral, és képzeld el, hogy az se nagyon ér már semmit. Azért, mert neked nem tetszik a válasz, még nem lesz automatikusan értelmetlen.
7/14 anonim válasza:
8/14 anonim válasza:
Ahogy a 6-os írja. Nem akartam árat írni, mert ha kevesli, akkor meg vitázik, mintha nekem kéne eladnia...
9/14 anonim válasza:
Hát ez már kb tényleg semmit sem ér, jelképes összeget esetleg.
Rég elavult, újabb játékokra már nagyon kevés, és a mostanában kellő fícsöröket sem ismeri, szóval ez már csak olyan "adja a képet és kész" féle kártya.
Az meg hogy a vaterán mennyiért adják egyáltalán nem mérvadó, néha felröhögök azon amit ott látok...
10/14 P.O.C. válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!