Jó gép lenne játékra?
AMD Athlon II X2 250
Gigabyte M68MT-D3P
Kingston HyperX KIT 4096MB DDR3 1600MHz
Chieftec 500W CTG500
Gigabyte Geforce 9600GT 512MB (régi) de lehet hogy késöbb veszek egy gtx460-at
# 20
Nem támadlak, neked csak a hozzászólásom első fele szólt, amiben leírtam hogy az én verzióm is durván ott van árban mint a kérdező, kis különbséggel, és szerintem jobban összeállított konfig.
Sorry ha félreérthetően írtam.
Lehetek szemét:
(tök mindegy az leszek) megértem hogy téged miért utolsó.
(szerintem ezzel nem csak én vagyok egyedül)
Ja amúgy nézzétek az én arányom. Az is szép, persze nem csodálom annyi emberrel vesztem már össze hogy csak a nevem kell hogy lássák és meg a piros. :)
A pontozás az csak egy dolog.Ha valaki a százalékok alapján dönt,az meg is érdemli.
Hart 49%
Nekem mégis az első számú tanácsadóm.
Aki segíteni akar,azt nem érdekli a pontozás és a kedvét sem veszi el.A jószándék a lényeg
Persze nem a pontozás a lényeg, de engem mégis felhúz, mert nem értem hogy miért...
Meg gondolom a kérdezőt is elbizonytalanítja, ha lát egy hozzászólást amit 0%-ra pontoztak, biztos nem arra fog hallgatni, hiába van benne igazság.
Na épp ezért próbáltam szerencsét máshogy is(akinek szóltam tudja mi az), de bebukott.
Azért az egészben néha a legrosszabb hogy egy-két kérdező leszól az arány miatt vagy egy-két válaszoló.
Emlékszem volt vitám egy nyolcvan valahány százalékossal és egyből az arányommal támadott.
"Mindenkit lepontoznak, aki kirakja a nevét, és rendszeresen meg is jelenik az oldalon. Ez alól kivételt még nem láttam."
Ebben lehet valami. Egy emberről tudok itt aki ez alól kivétel: P.O.C. Ő 83%-s.
Hart jó hogy kiirja nevét mert akor tudom hogy segíteni akar amit ö válaszol.
persze ezt egy ép ide tévedö kérdezö sajnos nemtudhatja.
p.o.c meg nem igazán ir rosz válaszokat mindég tényszerü és linkel
igy belekötni mibe lehetne?:D
és talán nem vitázik anyit:p
mint sokan mások
de a vita is lehet építö jelegü.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!