Jó gép lenne játékra?
AMD Athlon II X2 250
Gigabyte M68MT-D3P
Kingston HyperX KIT 4096MB DDR3 1600MHz
Chieftec 500W CTG500
Gigabyte Geforce 9600GT 512MB (régi) de lehet hogy késöbb veszek egy gtx460-at
Fogjátok már fel, hogy rohadtul nem számít, hogy összességében "hány wattos" a táp. Az számít, hogy 12V-on hány amperes áramot ad, mert azt zabálja a CPU és a GPU is.
A CTG 400-nál ez 2x18A, a CTG 500-nál 2x20A. A különbség nem olyan sok, megfelelő kiegyensúlyozás esetén bármelyik elég.
"A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 67%-ban hasznos"
Sylar mit vétett? Hogy csak jókat írt? Ismételni nem akarom szépen összegezte.
"Szerintem is Szabó Gy van igaza mert ha bármi gond adódik ugrik a garancia ha nem a megfelelő tápot használtad."
Meg se szólaltál volna.
"Háááát, fogjuk rá hogy belépős szintű játékos gépnek elmegy."
Szerintem emiatt lett lepontozva. Mert végtelen sok szemét konzolport mellett van kb. 3 játék, amit nem vinne full HD-ban maxom akár egy 10 éves telefon is. Magyarra fordítva mások pénzével gazdálkodni biztos jó, de időnként nemtetszést vált ki.
# 18
Miért szerinted én rosszabbul bántam azzal a pénzzel mint ő?
A lap amit ajánlottam hasonló árú, és jobb.
A táp amit ajánlottam bőven elég és annyival olcsóbb, hogy ha azt hozzá teszi a CPU-hoz szinte már majdnem ki is jön a 3 magos amit ajánlottam.
Az meg egyértelmű hogy a HD6850 jobb választás mint a GTX460, és az is olcsóbb, szóval én ugyanannyi pénzből hoztam ki durván, mint a kérdező, és szerintem az enyém jobb...
Szóval én sem értem kik és miért pontoznak le állandóan, de rohadtul unom már hogy napról napra csökken a százalékom, miközben nem írok hülyeségeket... Na mindegy, mindenki azt vesz amit akar, nem az én pénzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!