Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptop játékra?

Lapi84954 kérdése:

Laptop játékra?

Figyelt kérdés
Laptopot szeretnék venni! Laptopot szeretnék venni fiamnak, amin a mostani játékok is elindulnak. Sajnos én nem értek hozzá. 200-250ezer Ft-ot szánnék rá.
2012. jan. 11. 22:30
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
laptopot nem vennék játékra, mert szépen melegedik
2012. jan. 11. 22:31
 2/27 anonim ***** válasza:
2012. jan. 11. 22:33
 3/27 anonim ***** válasza:
Sajnos a laptop játékra nem valami alkalmas. Nagyon felmelegszik, hamar lemerül. :S
2012. jan. 11. 22:33
 4/27 anonim ***** válasza:
0%

Az a kijelentés, hogy a laptop nem játékra való, ez egy butaság. Ennyi erővel azt is lehetne mondani, hogy az asztali PC nem játékra való, inkább vegyél PS3-at egy Xbox 360, mert ezek játékra valók.

Akkor a "gamer laptop" kifejezés miért is van?

[link]

[link]

2012. jan. 11. 22:36
 5/27 anonim ***** válasza:
bolond vagy... asztali gépbe lehet normális hűtési rendszert rakni, laptopba meg nem... de ha olyan laptop kell, amin élvezhetőek a mostani játékok, szerintem ez: [link]
2012. jan. 11. 22:38
 6/27 anonim ***** válasza:

Hát én remekül használom laptopomat játékra, medium fölött fut a skyrim is, és egyáltalán nem melegszik. A két hátsó lábat megemeltem egy hat-hat centivel, és így máris semmi baj a hőleadással. Amúgy meg - ki kell venni az aksit, máris sokkal kevésbé fog melegedni. :)

Aksiról játszani meg baromság.

2012. jan. 11. 22:42
 7/27 anonim ***** válasza:

# 5

270ezerért, Intel HD graphics VGA-val játékra?

Inkább ne.

Amit fentebb linkeltem HP-t, A8-as Llano-val, az játékok alatt köröket ver erre.

2012. jan. 11. 22:45
 8/27 anonim ***** válasza:
0%
AMD processzorral szerelt laptopot nem szabad venni.
2012. jan. 11. 22:53
 9/27 anonim ***** válasza:

"AMD processzorral szerelt laptopot nem szabad venni."

Na már megint egy "bölcsesség"!

Kíváncsian várom mi a gond a Llano-val.

2012. jan. 11. 22:54
 10/27 anonim ***** válasza:
43%

"gamer laptop" kifejezést a zsidó marketing szakemberek találták ki, különösen vérpistike vásárlói köröket célozva meg ezzel, mint amilyen te is vagy, hogy beveszed ezt a baromságot.

Ami kisebb és drágább, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy MECHANIKAI, VILLAMOS, TERMODINAMIKUS szempontól optimálisabb lenne ugyanarra a célra!

2012. jan. 11. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!