Laptopot szeretnék venni! Laptopot szeretnék venni fiamnak, amin a mostani játékok is elindulnak. Sajnos én nem értek hozzá. 200-250ezer Ft-ot szánnék rá.
Sajnos a laptop játékra nem valami alkalmas. Nagyon felmelegszik, hamar lemerül. :S
2012. jan. 11. 22:33
4/27 anonim válasza:
Az a kijelentés, hogy a laptop nem játékra való, ez egy butaság. Ennyi erővel azt is lehetne mondani, hogy az asztali PC nem játékra való, inkább vegyél PS3-at egy Xbox 360, mert ezek játékra valók.
bolond vagy... asztali gépbe lehet normális hűtési rendszert rakni, laptopba meg nem... de ha olyan laptop kell, amin élvezhetőek a mostani játékok, szerintem ez: [link]
2012. jan. 11. 22:38
6/27 anonim válasza:
Hát én remekül használom laptopomat játékra, medium fölött fut a skyrim is, és egyáltalán nem melegszik. A két hátsó lábat megemeltem egy hat-hat centivel, és így máris semmi baj a hőleadással. Amúgy meg - ki kell venni az aksit, máris sokkal kevésbé fog melegedni. :)
Aksiról játszani meg baromság.
2012. jan. 11. 22:42
7/27 anonim válasza:
# 5
270ezerért, Intel HD graphics VGA-val játékra?
Inkább ne.
Amit fentebb linkeltem HP-t, A8-as Llano-val, az játékok alatt köröket ver erre.
2012. jan. 11. 22:45
8/27 anonim válasza:
AMD processzorral szerelt laptopot nem szabad venni.
2012. jan. 11. 22:53
9/27 anonim válasza:
"AMD processzorral szerelt laptopot nem szabad venni."
Na már megint egy "bölcsesség"!
Kíváncsian várom mi a gond a Llano-val.
2012. jan. 11. 22:54
10/27 anonim válasza:
"gamer laptop" kifejezést a zsidó marketing szakemberek találták ki, különösen vérpistike vásárlói köröket célozva meg ezzel, mint amilyen te is vagy, hogy beveszed ezt a baromságot.
Ami kisebb és drágább, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy MECHANIKAI, VILLAMOS, TERMODINAMIKUS szempontól optimálisabb lenne ugyanarra a célra!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!