Kitudja hasznalni mind a 4 magot a procim?
Figyelt kérdés
Processzor:AMD Phenom II X4 960T Black Edition 3. 0GHz box
VGA:Sapphire Radeon HD6870 OC 1GB DDR5 256-bit DiRT 3
Memoria:Kingston HyperX Blu 8GB DDR3 1600MHz CL9 Dual Channel kit
HDD:Samsung 500GB SATA-II 7200 rpm 16MB SpinPoint F3
Tap:Cooler Master Elite Power Plus 400W
2012. jan. 12. 15:30
11/18 anonim válasza:
Legyen Chieftec CTG 400W az a táp.
12/18 anonim válasza:
Kedves 27%-s tőled persze. Am megint magad ellen beszélsz, tudtad? Inkább hagyjuk, már kínos amit az utóbbi két, három napba művelsz.
13/18 anonim válasza:
"A válaszíró 27%-ban hasznos válaszokat ad."
ez mindent elmond!!
14/18 anonim válasza:
27%-os most te direkt kötekedni jársz ide? Eddig azzal értettél egyet hogy bizony ebbe 500W-os kell.
Most belinkeltem a valódi fogyasztását a gépnek, erre jössz hogy ebbe 350-es is elég... Neked minden jó, csak pont a 400-as nem, azért mert mi Hart-al azt ajánlottuk, ugye?
Amúgy azt írtam hogy egy minőségi 400-as BŐVEN elég, ami igaz is.
15/18 anonim válasza:
Na azért nem.
Most szorongok a 49-el én is. :)
16/18 anonim válasza:
Nem te értettél félre én csak erre reagáltam "Most komolyan a matematika ennyire nem erőssége az embereknek? Tudtok számolni?" Erre mondtam hogy matematikailag bőven elég egy 350w táp. Én még most is azt állítom, hogy ehhez a konfigurációhoz 500w táp illik!
17/18 anonim válasza:
18/18 anonim válasza:
Persze a CTG500 egy nagyon jó táp, ha belefér árban azt is veheti, de ez a gép még agyon terhelve sem fogyaszt soha 300W-ot sem, sőt még 250-et sem, szóval egy CTG400 vagy egy FSP Hexa 400 is vígan elviszi, nem szükséges bele az 500-as.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!