Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Atw.hu. Ingyenes webtárhely---...

Atw.hu. Ingyenes webtárhely--->kitudja használni?

Figyelt kérdés
Aki tudna segíteni az írjon már pls. Fontos lenne!
2010. febr. 27. 20:27
1 2
 1/14 czibles ***** válasza:

mi a problémád?

így kicsit nehéz segíteni, nem gondolod?

2010. febr. 27. 20:32
 2/14 A kérdező kommentje:
Minden.Regisztráltam és kaptam 1 üres webhelyet.Belépek és sehol nem találom,ahol lehetne feltölteni.Az oldal írja h. szükségem lesz Total commanderre ,de 1ik ismerősöm azt mondta ,h. nem kell ,de vele most nem tudok kommunikálni.
2010. febr. 27. 20:37
 3/14 anonim ***** válasza:
gondolom ftp kapcsolaton keresztül fel kell tölteni a weboldalt, amit készítettél.
2010. febr. 27. 20:39
 4/14 anonim ***** válasza:
valószinüleg ftpn keresztül kell tölteni. de nemtudom. még nem használtam.
2010. febr. 27. 20:39
 5/14 A kérdező kommentje:

Oldalad elhelyezése FTP-n (File Transfer Protocol) keresztül lehetséges. A szerverhez való kapcsolódáshoz szükséged van egy FTP kliensre, pl. Total Commander, ahol a feltöltéshez szükséges adatokat a 'Hálózat / FTP kapcsolódás...'

Pontosan! Na ebben ki tudna nekem segíteni?:p

2010. febr. 27. 20:43
 6/14 czibles ***** válasza:

[link]

ezeken kívül, egyéb kérdés?

2010. febr. 27. 20:44
 7/14 A kérdező kommentje:

Nos! eddig eljutottam:

Oldalad elhelyezése FTP-n (File Transfer Protocol) keresztül lehetséges. A szerverhez való kapcsolódáshoz szükséged van egy FTP kliensre, pl. Total Commander, ahol a feltöltéshez szükséges adatokat a 'Hálózat / FTP kapcsolódás...' menüpont alatt adhatod meg. Kiszolgáló nevének az ftp.atw.hu-t add meg, felhasználói nevedet az azonosítód, jelszó pedig a regisztrációnál megadott.

Ezt valaki fordítsa nekem pls.:

Most fel kell töltened kezdőlapodat, mely a következő lehet: index.html, index.htm, index.php. Ha mindent jól csináltál oldalad behívása után már az általad feltöltött indexet láthatod.

2010. febr. 27. 20:56
 8/14 czibles ***** válasza:

megcsináltad már a honlapodat?

gondolom nem...

elöbb csináld meg, és majd utána visszatérünk az atw-re.

2010. febr. 27. 21:03
 9/14 A kérdező kommentje:

Regisztráltam és meg is van az üres webhely.most a total commanderben csináltam ami le van írva...szal az FTP kapcsolódás megvan.Ezt nem értem :

Most fel kell töltened kezdőlapodat, mely a következő lehet: index.html, index.htm, index.php. Ha mindent jól csináltál oldalad behívása után már az általad feltöltött indexet láthatod.

2010. febr. 27. 21:06
 10/14 anonim ***** válasza:

Nem olyan egyszerű mint ahogy gondolod. Itt először HTML-szerkesztűvel meg kell csinálnod gépen a weboldaladat és utánna töltheted csak fel a tárhelyre. Ezt legegyszerűbben a frontpage-el tudod megtenni, de vannak profibb programok is mint pl az adobe dreamweaver. Ha nem tudsz HTML nyelven vagy nem használtál még ilyen szerkesztőprogramot, akkor vagy elszánod magad és nekifekszel, vagy választhatsz olyan szolgáltatót ami rendelkezik beépített szerkesztővel.(pl mlap.hu, gportal.hu)

Vagy keresel egy havert aki meg tudjaszerkeszteni neked. :D

2010. febr. 27. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!