Jó ház-táp páros?
Figyelt kérdés
CHIEFTEC CTG-400-80P 400W BOX
COOLERMASTER RC-335U-KKN1 Elite 335 Fekete
alsó tápos ház kéne új táppal 25ből (szállítással együtt).
lc power tápom akarom lecserélni sürgősen majd nyáron menne bele új konfig addigra még kicsit bővül is a keret+hdd árak lemennek meg ha jól tudom addigra ki fut az össze amd 7*** vga.
ennek a tápnak elég hosszúak a kábelei?
2012. jan. 8. 22:41
1/11 ProMaster válasza:
Igen ennek elég hosszúak a kábelei! És jó táp!
2/11 anonim válasza:
A CTG-knek hosszúak a kábelei.Azt meg honnan lehetne tudni jó e lesz neked a ház. A szerelhetőségtől függ.
Nekem most egy Codegen ház van ami nagyon jól szerelhető és merev. Egy FSP Hexa 400-at tettem bele annak meg a legrövidebbek a kábelei, nem is lehet IDE ODD-t és IDE HDD-t használni egyszerre.
3/11 anonim válasza:
Az a jó dolog, hogy lehet venni hosszabbítókat a boltokban. Én is vettem egy alsótápos házat, de minden maradt a régibe, és a 4pines cpu kábel rövid volt, minden más viszont elég. Így 800 forintért vettem egy 30 cm-es toldót.
4/11 ProMaster válasza:
De neki nem fog kelleni, mert a Chieftech CTG-nek jó hosszúak a kábelei! :)
5/11 anonim válasza:
Azért azt hozzátenném hogy csak a CTG500-nak (és az felett) hosszúak a kábelei, a CTG400 és 450-nek inkább átlagos hosszúságú.
7/11 anonim válasza:
előző vagyok.. inkább ajánlom helyette a elite 430ast alsó tápos plexis és fekete belsővel van.
9/11 A kérdező kommentje:
amúgy tényleg alsó tápos, képen is látszik kommentben is írják amúgy köszönöm a válaszokat mennek a zöld kezek : )
2012. jan. 9. 14:20
10/11 anonim válasza:
# 6
Ha utána néztél volna mielőtt írsz, tudnád hogy a sima 335 felső tápos, a 335U meg alsó tápos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!