Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez az ALAPLAP+CPU+VGA páros...

Ez az ALAPLAP+CPU+VGA páros mennyire jó?

Figyelt kérdés

Előre leszögezném, hogy nem csak játékra kell, de szeretnék játszani is! Jövőbeli munkám miatt váltok... Szóval lenne pár kérdésem:

Az MSI lapok mennyire megbízhatók?

INTEL Core i5 2500K mennyire jó és erős proci?

HD6870-es VGA mennyire jó játékokra?

És akkor itt vannak a kiválasztottak:

MSI lapot azért választottam mert olcsó, de nem tudom nem megy-e a minőség rovására az olcsóbb ár?!

[link]

INTEL Core i5 2500K proci. Ezt remélem nem kell bemutatni senkinek! :)

[link]

Sapphire HD6870-es VGA. Sapphire VGA-t azért választottam mert eddig csak ezzel a márkával van tapasztalatom és ezek jó tapasztalatok. :)

[link]

És végül a RAM ami már megvan! Mennyire tud eggyüt dolgozni ez a lap+CPU+VGA+RAM páros?

[link]

És még egy utolsó kérdés(kérés):

Ajánlanátok egy jófajta proci hűtőt?!

A gép munkára és játékra lesz használva!

Max.: 10.000HUF!! (Ennyi maradt. :S)

2011. dec. 4. 11:22
 1/1 anonim ***** válasza:

Jó lesz minden.

Az újabb MSI lapok jók, semmi baj a minőségével.

A CPU is jó lesz bőven.

A Sapphire HD6870 is jó, és elég erős is, ár/teljesítményben a legjobb kártya ennyiért.

A memória is jó lesz hozzá.

Hűtőnek ezeket ajánlom:

[link]

[link]

Még arra figyelj hogy tápot jó minőségűt vegyél, ha még nincs meg. Ajánlom a Chieftec CTG500-at, vagy a Cooler Master GX450-et.

2011. dec. 4. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!