Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen házat vegyek 10. 000...

MBS kérdése:

Milyen házat vegyek 10. 000 alatt? Mi a véleményetek a XDL Happy 31B-ről?

Figyelt kérdés
2012. jan. 7. 23:23
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Tudod mi a gáz?

Te nevezted az AMD-t sz@rnak.

Nem vagyok egyik márka fan-ja sem. Amelyik X összegért, amennyim van rá jobbat ad, azt veszem. Volt AMD-m is régen. Elégedett voltam vele. De jelenleg az Intel a pénzemért jobbat ad. Ennyi. Ameddig X összegért az egyik gyártó gyorsabb akár csak 2%-al is, azt fogom venni. Miért vegyem a rosszabbat, magyarázd már meg nekem.

De jellemző, az AMD-sek mindig csak magyarázkodni tudnak, az Intel számokkal bizonyít. Ha egy tesztben 18-szor az Intel nyer és 2-szer az AMd, akkor egy AMD-s csak azt a 2 grafikont nézi, és bemagyarázza magának is, hogy így meg úgy jobb és el is hiszi, mert az a 2 grafikon a lényeg.

Tudod mit? Ezek után az AMD-t még ennyinek sem fogom nézni, bizonyítani kell, nem magyarázkodni.

Abu85 meg megint eléggé elvakult.

Tipikusan az a helyzet, mint amikor a múltkor azok a Converse tornacipők kerültek szóba: semmit nem tett le az asztalra az a cég, hogy elad egy tornacipőt 20 ezerFt-ért. Az Armani és Diesel valamit letett: új szövetek felkutatása, legjobb anyagminőségi díj a Diesel-nél, vezető parfümök gyártása, díjak, divatbemutatók..stb... és sorolhatnám. Én tudtam bizonyítani az állításaimat linkekkel. A Converse-esek egy linket bizonyítékul nem tudtak adni, mind elhúzott a fenébe. És egy szóval ennek ellenére nem írtam a Converse-re hogy sz@r, pedig...

2012. jan. 8. 12:43
 32/33 anonim ***** válasza:

"Nem vagyok egyik márka fan-ja sem. Amelyik X összegért, amennyim van rá jobbat ad, azt veszem. Volt AMD-m is régen. Elégedett voltam vele. De jelenleg az Intel a pénzemért jobbat ad. Ennyi. Ameddig X összegért az egyik gyártó gyorsabb akár csak 2%-al is, azt fogom venni. Miért vegyem a rosszabbat, magyarázd már meg nekem.

De jellemző, az AMD-sek mindig csak magyarázkodni tudnak, az Intel számokkal bizonyít. Ha egy tesztben 18-szor az Intel nyer és 2-szer az AMd, akkor egy AMD-s csak azt a 2 grafikont nézi, és bemagyarázza magának is, hogy így meg úgy jobb és el is hiszi, mert az a 2 grafikon a lényeg.

Tudod mit? Ezek után az AMD-t még ennyinek sem fogom nézni, bizonyítani kell, nem magyarázkodni.

Abu85 meg megint eléggé elvakult."

[link]

Tessék. Elég sok mindenben tévedsz, de hát na. Legyen neked gyerek nap.

2012. jan. 8. 12:46
 33/33 anonim ***** válasza:
0%

Lehet sok mindenben tévedek, de ami tény:

Döntöttem a gépemmel rekordot, több listát is vezettem és nem AMD-s géppel.

A gépem több weboldalra is kikerült illetve sz.technikai magazinba is szerepelt.

További szép napot :)

2012. jan. 8. 13:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!