Milyen házat vegyek 10. 000 alatt? Mi a véleményetek a XDL Happy 31B-ről?
Tudod mi a gáz?
Te nevezted az AMD-t sz@rnak.
Nem vagyok egyik márka fan-ja sem. Amelyik X összegért, amennyim van rá jobbat ad, azt veszem. Volt AMD-m is régen. Elégedett voltam vele. De jelenleg az Intel a pénzemért jobbat ad. Ennyi. Ameddig X összegért az egyik gyártó gyorsabb akár csak 2%-al is, azt fogom venni. Miért vegyem a rosszabbat, magyarázd már meg nekem.
De jellemző, az AMD-sek mindig csak magyarázkodni tudnak, az Intel számokkal bizonyít. Ha egy tesztben 18-szor az Intel nyer és 2-szer az AMd, akkor egy AMD-s csak azt a 2 grafikont nézi, és bemagyarázza magának is, hogy így meg úgy jobb és el is hiszi, mert az a 2 grafikon a lényeg.
Tudod mit? Ezek után az AMD-t még ennyinek sem fogom nézni, bizonyítani kell, nem magyarázkodni.
Abu85 meg megint eléggé elvakult.
Tipikusan az a helyzet, mint amikor a múltkor azok a Converse tornacipők kerültek szóba: semmit nem tett le az asztalra az a cég, hogy elad egy tornacipőt 20 ezerFt-ért. Az Armani és Diesel valamit letett: új szövetek felkutatása, legjobb anyagminőségi díj a Diesel-nél, vezető parfümök gyártása, díjak, divatbemutatók..stb... és sorolhatnám. Én tudtam bizonyítani az állításaimat linkekkel. A Converse-esek egy linket bizonyítékul nem tudtak adni, mind elhúzott a fenébe. És egy szóval ennek ellenére nem írtam a Converse-re hogy sz@r, pedig...
"Nem vagyok egyik márka fan-ja sem. Amelyik X összegért, amennyim van rá jobbat ad, azt veszem. Volt AMD-m is régen. Elégedett voltam vele. De jelenleg az Intel a pénzemért jobbat ad. Ennyi. Ameddig X összegért az egyik gyártó gyorsabb akár csak 2%-al is, azt fogom venni. Miért vegyem a rosszabbat, magyarázd már meg nekem.
De jellemző, az AMD-sek mindig csak magyarázkodni tudnak, az Intel számokkal bizonyít. Ha egy tesztben 18-szor az Intel nyer és 2-szer az AMd, akkor egy AMD-s csak azt a 2 grafikont nézi, és bemagyarázza magának is, hogy így meg úgy jobb és el is hiszi, mert az a 2 grafikon a lényeg.
Tudod mit? Ezek után az AMD-t még ennyinek sem fogom nézni, bizonyítani kell, nem magyarázkodni.
Abu85 meg megint eléggé elvakult."
Tessék. Elég sok mindenben tévedsz, de hát na. Legyen neked gyerek nap.
Lehet sok mindenben tévedek, de ami tény:
Döntöttem a gépemmel rekordot, több listát is vezettem és nem AMD-s géppel.
A gépem több weboldalra is kikerült illetve sz.technikai magazinba is szerepelt.
További szép napot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!