Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen házat vegyek 10. 000...

MBS kérdése:

Milyen házat vegyek 10. 000 alatt? Mi a véleményetek a XDL Happy 31B-ről?

Figyelt kérdés
2012. jan. 7. 23:23
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
33%

Nem érted. Az a gondom hogy az a ház nem ér 11000Ft-t amikor az árán kapásból tudok mutatni 2 olyan házat ami jóval minőségibb. Szóval lehet bunkó vagyok, de legalább jobbat akarok a kérdezőnek! Na látod ez a különbség kettőnk között.

Amúgy igazad van az Intel vs AMD vitának itt nincs helye, viszont az elárulhatom hogy a menő kis intel se olyan csodás mint sokan hiszik!

2012. jan. 8. 11:15
 22/33 anonim ***** válasza:
0%

De Te sem érted. Szerintem meg az a ház megér 11.000Ft-ot. Ennyi.

"...a menő kis intel se olyan csodás mint sokan hiszik!..."

Soknak fáj az igazság sajnos. De ne szutykozzuk már le a másik dolgát. Például a PH-n van 3-4 ember, akik a hangszórós topikban más szót nem ismernek, csak Genius. De nem megyek be, és kezdem el szutykozni a Genius cuccokat. Akkor sem kéne Genius cucc, ha fizetnének érte, nemhogy még én fizessek azokért.

2012. jan. 8. 11:26
 23/33 anonim ***** válasza:
33%
Na jó erős volt az, de ez mit sem változtat azon hogy 11000Ft-ért van minőségibb ház is.
2012. jan. 8. 11:29
 24/33 anonim ***** válasza:
33%
Am látom elvakult kék szemüveges vagy. AH akarod valahol megvitathatjuk az AMD vs Intel dolgot, és meglátod miért lesz igazam.
2012. jan. 8. 11:33
 25/33 Tudor Vidor ***** válasza:
100%

Tisztelt " válaszíró 60%-ban hasznos válaszokat ad"

Hidd el, hogy az anyaghasználat nagyon is számít, mert 1 év után kezd zörögni, akkor idegileg ki fogsz készülni. Ilyenkor az van, hogy mozgatod, kicsit ütögeted végül ha ez sem segít(mert nem szokott) akkor veszel egy újat. Bánni fogod, hogy nem vettél egy normálisat mindjárt az elején.

2012. jan. 8. 11:36
 26/33 anonim ***** válasza:
0%

Aki nem szerel (99%), annak csak a szellőzés és a kinézet számít. A szellőzése meg jó az M-Technek, a kinézet meg egyéni. Nekem bejön, sokkal jobban, mint az a CM Elite ház. De ez egyéni, én egy fa kinézetű hangszórót nem tennék a gépem mellé, ezért van fényes-fekete. Valaki meg ezt a fényes fekete hangszórót űzné ki, mert a fa kinézetűt szereti.

AMD-Intel vitát maximum PH!-n folytatnék, de nem fogok, mert hidd el úgyis nyernék :)

2012. jan. 8. 12:03
 27/33 anonim ***** válasza:
33%

"AMD-Intel vitát maximum PH!-n folytatnék, de nem fogok, mert hidd el úgyis nyernék :)"

Rendben írd meg Tesco Zsömlének hogy az AMD szar, ha annyira Ph!-s vagy.(ha van merszed ott van az egyik házigazda Abu85)

Am nyernél? Nem. Tudod elég intel fanboyyal vitatkoztam már és tudom hogy kell meggyőzni, főként az ilyeneket mint te.

2012. jan. 8. 12:08
 28/33 anonim ***** válasza:
33%

Bocs most ez a nagyképűséged eléggé felbaszott idegileg.

Am tudod mit? Nem érdekel hogy neked tetszik az az ocsmányság, rendben, de legalább a kérdezőt ne beszéld rá(amikor van helyette jobb), és igenis számít az anyag használat nem csak szerelésnél, de hiába mondjuk ha valakinek a felfogása közelít a nullához!

2012. jan. 8. 12:13
 29/33 anonim ***** válasza:
28%

"...írd meg Tesco Zsömlének hogy az AMD szar..."

Ember képzelődsz, írtam én ilyet, hogy az AMD sz@r? Írtam? Hol? Idézzél.

Te írtad le ezt. Talán annak érzed?

2012. jan. 8. 12:14
 30/33 anonim ***** válasza:
33%
Nem tudom ki mondta hogy számok magukért beszélnek amikor ez felhozódott? Persze ezzel nem azt mondtad hogy az AMD szar, csak hogy az intel jóval jobb, ami ha az egész össz piacot nézzük, akkor nem így van!
2012. jan. 8. 12:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!