Milyen házat vegyek 10. 000 alatt? Mi a véleményetek a XDL Happy 31B-ről?
Nekem most Raidmax Sagitta van.
Ha most kellene házat vennem ilyet vennék:
Unokaöcsémnek ilyen házat vettem. Viszonylag tetszik, bár az elejére tehettek volna valami kis "ajtót", mint ahogy a Sagitta van csinálva, de a lényeg, hogy nagyon jó szellőzése van, irigylem is tőle, hogy ilyen háza van. Őszintén szólva ha választhatnék nem tudnák dönteni: a Sagittám jobban néz ki elölről, viszont amit linkeltem annak nagyon jó a szellőzése, bár kicsivel 10e felett van.
Köszönjük hogy 11000Ft-ért ajánlottál egy túl csicsázott(szerintem ronda) papírnehezéket! Nem megbántás, de az M-Tech anyaghasználata tudjuk hol van..
Amúgy meg 11-ből kap CM Elite 335-t is ami jóval minőségibb!
Már ne haragudj, de ezzel az M-Tech házzal semmi gond nincsen, szerintem jól néz ki és jó a szellőzése.
Viszont volt szerencsém Asus házakhoz, na annál ratyibb házakat még nem láttam.
Megnéztem ezt a CM Elite 335 házadat, lehet azt mondod, hogy most túlzok, pedig nem: behoznál egy ilyet hozzám, hát 2 perc múlva már cipőben látnál, ahogy viszem ki a kukába, és ezt a legkomolyabban mondom illetve írom. Szegény undorítóan néz ki.
Már te ne haragudj, de pontosan tudom milyen az M-Tech anyag használtat. Amúgy meg ahogy az kinéz...hányinger. Persze ez szubjektív kinek mi tetszik, viszont egy M-Tech szutykot ne hasonlíts már ehhez!
Igen, a kinézet az szubjektív, nekem ez a CM Elite 335 ház néz ki hányingerszerűen.
Amúgy meg anyaghasználat: ház esetében az emberek 98%-ánál lényegtelen az anyaghasználat, megveszi a gépet, beleteszi vagy szerelteti az alkatrészeket és 3-4-5 évig használja boldogan szétszerelés nélkül.Maximum 1-1 VGA-CPU-HDD csere lesz. Ilyen esetben mit számít az anyaghasználat? Ne mond már, hogy szétesik a ház a bekapcsológomb nyomogatásától? Vicc amit írsz.
Nem azt mondom, de az a ház messze ne masszív. Véletlen belerúg az ember vagy valamire egy picivel nagyobb erőt fejt ki benne az törik. A CM háznál ilyen nincs. Az minőségi. Amúgy meg tök mind1 mind 10 felett van, nem hiszem hogy költ rá annyit!
Amúgy tudod mi a vicc? Az hogy egy olyan papírnehezéket védesz minden erőddel.
Hát már bocs, de:
1. "...belerúg az ember ..." nem szoktam belerúgni a minőségi, drága gépembe.
2. Hagyd már ezt a papírnehezék szöveget, gondolom Te ilyen mániákus márkafan vagy és mindenből csak az a jó, amit Te elképzelsz magadnak. Mást nem fogadsz el. Gondolom AMD-s vagy és akkor sem lehet neked bemagyarázni, hogy jobb az Intel, ha ezt számok is alátámasztják. Legalábbis ilyennek képzellek el.
Nem vagyok AMD-s se Inteles. Viszont azt nem szeretem ha valaki szarozza az AMD-t. Amúgy elnézést hogy jót akarok a kérdezőnek. Ajánlottad 11000Ft-ért azt, én meg egy annál jóval minőségibbet.
Amúgy hiába nem vagyok AMD-s(most is intel CPU van a gépembe) attól nyugodtan megvitathatjuk az AMD intel vitát. Annyit azért előre leszögeznék hogy az AMD attól nem rosszabb mert desktop szinten ki van maradva a high-end piacról. Amúgy meg te tudod milyen lehetsz szerintem? Olyan aki csak azért szereti az intelt mert egy piacon övé a felső kategória.
"Viszont azt nem szeretem ha valaki szarozza az AMD-t"
Már bocs, de akkor min csodálkozol? Én sem szeretem, ha valaki sz@rozza azt a házat, amit linkeltem. Igen, le is írom, hogy nem nagy szám az a ház, viszont azt állítom hogy árkategóriájához képest nagyon jó: szerintem jól néz ki, jó a hűtése. Mi kell még? Ha nem szereli valaki állandóan, akkor teljesen megfelel és nem lényeges az anyaghasználat. Egyszer össze van rakva és kész.
AMD és Intel vita: ez nem az a hely, és nincs is ezen mit vitatkozni, a számok mindent elárulnak.
"...aki csak azért szereti az intelt mert egy piacon övé a felső kategória."
És más kategória is. De bevallom szeretem a felsőkategóriás cuccokat, pl. ruhába Diesel és Armani. De tudod mi a különbség kettőnk között? Én nem vagyok olyan bunkó, hogy ettől még a másik olcsóbb Adidas cuccát lesz@rozzam, leszutykozzam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!