Ha veszek egy inteles alaplapot amin van int gpu és veszek mellé egy intel i5 2500 at akk a két hardverben lévő gpu teljesítménye összeadódik?
Az alaplapon NINCS integrált videókártya. Mint ahogy előttem is mondták, csak kimenet van. A videókártya része GPU, a processzorban található.
A Te általad írt processzorban egészen pontosan ez a gpu található: Intel® HD Graphics 2000
Itt találsz angolul pár tesztet róla FPS összehasonlításokkal: [link]
Ezek gyenge teljesítményűek. Játékra csak alig használhatóak. Főleg a Te általad írt aránylag új típusú játékokra nem igazán alkalmasak, még teljesen low grafikán, 1024x768-as felbontásban sem.
Ha játszani akarsz, kénytelen leszel venni valamilyen videókártyát. Még a leggyengébb pci-e-s videókártyák is nagyobb teljesítményre képesek, mint ezek a processzorba integráltak.
Ha kevés a pénz, de játszani szeretnél, akkor azt javaslom, hogy válassz gyengébb processzort, és a processzorok árkülönbségéből meg vegyél egy lehetőleg minél jobb videókártyát.
Na ez már más fényt vet a dolgokra, mert lehet hogy érdemesebb lenne megvárnom a C0-os procikat, de a co steppinges processzorok vajon kompatibilisek lesznek az am3+ os lapokkal?
Tudom sokat kérdezek de nyílván ti sem bíznátok a véletlenre egy ilyen beruházást.
na skacok, időközben megtudtam h itt bizony az FM2-é a jövő így aztán komolyan mondom h sosem tudom már lecserélni az amd sempron 3000+ os s754 es kis konfigocskámat :(:(
pedig ugyvoltam vele h ha most beruházok valami mostani x4 es amd be vagy intelbe akk egy db ig ellehetek anélkül h komoly újdonságok érkeznének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!