érdemes megvenni ezt a laptopot? Igaz hogy játékra kell de attól függetlenül.
Szóval több évnyi szenvedés és spórolás után eljött az idő hogy leváltsam a régi még gyerekkori konfigomat (2ghz-es celeron proci, 512mb ram, fx5200 vga) már kb 5-6 éves ha nem régebbi. Már egy ideje spórolok kevesebbet költök a fizuból éppen amennyit kell és most valahol 300 körül járok. 10.e körül venném a gépet akkor fizuból kipótolom ami kell szóval erről lenne szó [link]
ha asztalit vennék ahhoz kéne minden; monitor, egér bill (nem gagyi) gépház hdd odd ssd táp szóval minden. De nem is gagyi gépet akarok. Viszont már ideje lenne lassan elköltözni is szüleimtől nyár fele szóval lehet jobban járnék egy laptoppal. Játszani már talán ezzel is lehet.
Le elemzem neked:
Alaplap:
Minőségi ASUS (legjobb lap gyártó a piacon)
Proci:
Az INTEL legjobb ár/érték arányú procija és bivaly erős!
RAM:
Kingston, 1333Mhz jó gyors 8GB mindenhez elég
VGA:
MSI R6970 2GB, ezen a VGA-n nincs olyan játék ami ne indulna el és méghozzá FullHD-ben! Sőt a legjobb hűtéssel rendelkező HD6970-es!
HDD:
Samsung, szerintem nem kell bemutatni a márkát elég hírnevet szerzett már magának. 7200rpm-es ami nagyon gyors!
SSD:
Kingston 64 GB, ennek a hardvernek akkor van értelme ha erre teszed az oprendszert! Kb 5 másodperc alatt bebootol a Win7 SSD-ről! (nem ide tartozik, Win 7 64 bitet kell feltenned!)
ODD:
ASUS=minőség
Ház:
Jó légáramlás, jó hűtés és nagyon cool amikor a ledek világítanak! :)
Táp:
FSP Hexa egy nagyon jó hatásfokkal rendelkező minőségi tápegység!
Monitor:
ASUS... FullHD LED monitor... 21.5"(54.6cm) Szélesvásznú képernyő, felbontás : 1920x1080
CPU hűtő:
Minőségi Arctic Cooling, és nem csak a neve nagy hanem teszi is a dolgát nagyon szépen! :)
házat csak most néztem meg nekem pl. nem tetszik
de hát másnak lehet:P
és hozászolás sincs róla sajnos:(
szóval hütés miatt oylan drága az a vga...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!